A new fresh start

Vad tycker ni om vår lilla makeover här? Personligen så älskar vi den, jag har aldrig jobbat så hårt som med denna headern. Ni skulle bara sett den från början.

Så imorgon är det NYÅR. Kan ni fatta det? 2008 har flugit förbi, jag har inte ens vant mig vid att säga år 2008 och nu kommer jag inte få vänja mig vid det heller. Någonsin. Så otroligt mycket har hänt under detta året, mer än någonsin faktiskt. Killar och vänner har kommit och gått, jag har börjat gymnasiet, bytat gymnasie, varit brunnare än någonsin(!!!!) med W, vi har rymt från mitt fönster, startat denna underbara bloggen och mycket mer. Jag vet inte när jag kommer att få tid och blogga igen, för detta är lite dan före doppardan, allt ska fixas, kläder ska provas, brun utan sol ska smörjas och allt annat små fix.

Gott nytt år, på er.
Hoppas ni har det riktigt kul imorgon, för det ska vi. Tro mig.


Oh no you didn't!

10 stora "DONT'S" för killar:


"Min favorit ställning är doggystyle. Fast jag gillar att stå upp på golvet, får så ont om jag ska sitta på knä i sängen". Raring. Om jag vill veta hur du funkar i doggy style, så kommer jag låta dig får veta det.

När du dansar med en tjej och hon ger sin kompis mordiska blickar, så ska du ABSOLUT INTE ta ett hårt tag om hennes hand då hennes kompis försöker dra bort henne. Tro mig, du sjunker bara lägre och lägre och tillslut lägre än Glocalnet. Det var hennes vilja att bli bortdragen, hon vill inte bara göra dig ledsen, you stupied ashole.


"Jag kan inget annat än instämma. Den bilden är inte den bästa på dig". Killar. Om en tjej så liknar en korsning mellan en ödla och Quasimodo på en bild så ska du ändå säga att hon är den vackraste tjejen i världen. Get it?


Om du just precis har stött på 4 andra tjejer mitt framför ögonen på mig. Tänk inte ens tanken. HÖR DU DET?


"Är du säker att du ska ha på dig det?..". Tänker inte ens kommentera denna. Borde inte ens ha med den här. Det är en ren självklarthet.


Dont over kill jokes, killar. Det var en gång en kille, det var aldrig något mellan oss, men han var helt klart ett "alternativ" så att säga.  Jag är inte riktigt säker på hur, men han kom till att kalla mig "gangsta", och visst det var råkul på fyllan. Det var kul en dag senare. Det var lite utjattat veckan därpå men man tvingade ändå fram ett litet "ha ha ha". Två månader senare är det inte kul längre. Det känns mer som "whatever". Jag vet att killar brukar använda interna skämt för att ha anledning till att ta kontakt. Det funkar inte, okej?


"Så gjorde mitt ex också". Det ditt ex gjorde bryr jag mig lika lite om som jag gör om smutset under min fot. Prata aldrig, aldrig, aldrig om ex. Förutom ifall vi kanske frågar, fast då vill vi inte höra er tårdrypande romantiska story. Keep it short.


När en kille frågar en tjej om hennes nummer och sen får ett "nej" rakt i huvudet. Fråga inte varför. Ni vill inte veta varför, jag lovar. Vill ni verkligen höra "för du är skit ful" eller "för du är en loser". Nej. Så gör er själv en tjänst och förlora inte er värdighet. Fråga. Inte. Varför. OK?


"Du är så söt, ... öh... eh... hehe... ehm... SÖTNOS!". Om du glömmer mitt namn, kan du glömma mig också.


Var inte läskig. Om jag säger nej, så ta mig inte på mitt as igen. Om jag vill gå, så håll inte så hårt att jag förlorar blodcirkulationen i min arm. Killar, ni måste förstå att det är osexigt när ni är så desperata. Tänk på att det du gör mot EN tjej, kommer spridas vidare till hennes vänner, och sedan till deras vänner. Du kommer bli känd som "Han där... Brunt hår, lång, du vet?" "Va? Vem" "Haaaan, han bor i ---- typ." "Ingen aning fortfarande" "Men han där läskiga du vet, stalkern" "Jahaaaaaa, men du skulle sagt det från början". Är det så ni vill att tjejer ska snacka om er? Nej, det var väl det jag trodde.


en liten by-the-way

Så alltså, jag har tänkt på det här med mode.. När jag och W startade denna bloggen så sa vi att den ska bli unik. Inte ännu en titta-vad-jag-fyndade-på-second-hand blogg. För vem bryr sig om du köpte den på second hand? Förmodligen får man inte tag i en sån ändå. Och vi bryr oss inte heller om gladiator skor för dom är rent av skit fula (enligt oss). Så vi kanske slänger upp några bilder på fynd som ni faktiskt kan få tag i, t.ex sexiga underkläder, jeanstights (stor favorit hos Tink) and so on. Låter det bra? Deal? Deal!

Nu till det här med bilder.. Jag kan tänka mig att ni inte vill ha bilder när vi posar hejvilt med ett fett fjortisput på läpparna. Så vi ska försöka att medta kameran på våra äventyr. Hoppas bara jag hittar min laddare, tills dess får ni nöja er med suddiga mobil bilder.

Slutligen humor. Vi skall ge er humor. Humor av bästa kvalité. Allt för er.

Vår önskan är er lag

Mode, humor, tips. Ska bli.

Ikväll så ger jag er en portion av allt det goda. Jag lovar.


xo
Tink


Varför man inte ska dejta en upptagen kille

Okej, jag vet att våra läsare inte är upto this shit, men man vet aldrig såhär kommer fem anledningar till varför man inte ska dejta en upptagen kille.

Nummer fem:
Smyga om kring. Att smyga omkring är något man kan göra om man tjuvröker. Inte dejtar. Du kan inte ta med honom till några tillställningar överhuvudtaget, ni kan inte vistas på stan eller på något annat allmänt ställe.

Nummer fyra:
Han slösar alla sina pengar på någon annan. Tänk på det. Hon fick ett guldhalsband och du fick ett Happy Meal. Behöver jag verkligen säga något mer?

Nummer tres:
Du får bara fälften av hans uppmärksamhet (om ens det). Han är tillsammans med sin flickvän för att han älskar henne, så även om han säger gulliga saker till dig så kom ihåg att hans flickvän får förmodligen höra det också.

Nummer två:
Karma. Tänk om din pojkvän gjorde detta mot dig. Inte lika kul, va? What goes around comes around...

Nummer ett:
Han är upptagen. DUH?!

we give you

Nu får ni chansen att tycka till i vår blogg, hur lite och mycket ni vill.

Vad gillar ni att läsa om? Ska vi fortsätta blogga om vår fabolööösa vardag? Ge våra kärleksråd? Vi ni ha mat tips, t.ex hur man får en helt vanlig skål med flingor att bli en delikat frukost? Mode? Musik? Ge oss lite feedback, hörni. Vi vet inte vad ni vill ha, vad ni gillar, vad är bra vad är dåligt? Vad vill ni inte läsa om? Vi klarar all kritik. Var hur anonyma ni vill, ge oss bara något att bita på.


xo
Twinks


det är mörkt

Det kan inte vara hälsosamt att vakna halv fem. Jag har missat hela dagen idag. Nåväl, lyckligt nog så är Winks villig att ta igen allt jag missat denna dag. Jag somnade när det var mörkt, jag vaknar; det är mörkt. Im getting depressed here people.

kanuépa

Idag. Slog jag personligt rekord. Jag vaknad så sent som klockan 12.14, så sent sov jag inte ens efter min och tinkys sweet16 utan då gick jag upp klockan åtta, for your information. Som en början på Juldagen firar jag den med tomtegröt&saft sås och kollar på Emil i Lönneberga, kan det bli sötare? Jag kan i princip alla repliker till filmen men man tröttnar aldrig. Samma sak som den Dagboks filmen, man tröttnar aldrig. Nu är där en grekisk film på tv wonderful. Håriga,sexiga,svettiga, blodiga, såriga,hjälplösa greker som sätter sina liv på spel. Kan det bli bättre? Nä:) Därför ska jag vara så fräck att dra mig härifrån nu och återkomma lader.  yeua avtío!



en bild säger tusen ord, denna säger dock 80.000


its a late morning, a early night

Klockan är tjugo i sju och jag sover inte. Damn it. Kommer inte vakna förens i eftermiddag imorgon heller.
Godnatt, bitches


svar

Svar till anonym: vad är ditt riktiga namn? ;)

Sexig grek - kalla sverige, Hmmmm

Jag är SÅ uttråkad, ska jag skratta, gråta eller sova? Jag vet inte, min rastlöshet gör mig förvirrad. Jag har träffat en sexig grek på facebook, eller han har funnits i min vänner lista ett tag men vi har aldrig varit inne samtidigt förut och nu skrev han till mig. Är tiden densamma i Grekland? Tänk så är klockan typ tre på dagen och han undrar vad för wow-nörd jag är som sitter hemma halv tio. Han är så sexig. SÅÅÅ sexig. Jag ska slänga upp en bild.


Han kan vara vår one way ticket to paradise, Winky. Should I go all in?

obs: detta inlägget är en the hills-spoiler

Jag är ingen cry baby, jag är en sån som tar mig igenom kärleksfilmer utan några maskara tårar (till skillnad från en viss Winky som slösade ett års förbrukning av näsdukar när hon såg på PS. I love you). Idag när jag såg The Hills så var det något som berörde mig så djupt att jag faktiskt grät. Mhm, JAG grät. Ja, jag tror Winky kommer sätta i halsen när hon läser detta. Så vad var det som fick mig att gråta? Ni som följer The Hills vet ju att Lauren & Heidi inte har pratat med varandra på några år. I senaste avsnittet så träffades de på en fest och pratade, och jag vet inte varför men alltid när vänskap kommer in i bilden så blir jag så himla känslosam. Man kunde märka hur otroligt mycket de hade saknat varandra och varandras vänskap, men det var som det var. Och niagara-tårflödet blev inte bättre när Lauren sa "You know if there's anything you every need, I'm here for you". Nä, fy. Jag blir tårögd av tanken. De hade varit bästa vänner så otroligt länge, och det tog slut över en kille. Jävla Spencer. Fast han var endå lite gullig i slutet.

How could you winky?

Alltså. Jag blir inte klok på Winky. Hon sa att hon skulle gå och kolla på film med sin la familia (svek nr. 1) då sa jag hur kan du göra så mot mig? då sa hon it's easy (svek nr. 2), och just som jag börjar klaga på hur sega dom är på att lägga in discobilderna så loggar hon UT! Detta sveket är allt från svek nr. 3 upp till 100. Jag känner mig så ensam. Så rastlös. Kan någon gullebulle gå och hyra en film till mig? Snälla?

Atjo

Jag nös fyra gånger i rad. Rekord. Detta är ett bevis på hur intressant och händelserik min dag är. NADA.

little x- day

Efter Kenneth visit, julklapps shopping i sista minuten och donut köp med chokladsås så sitter jag här. Tinky håller på och skickar en massa klipp med hamstrar som ser förvånade ut. Synd att mina damn speakers inte vill funka men jag skratta ända. Föresten vill jag passa på att hylla Tinky för att vara så entuastisk till vår vackra blogg, otroligt vackra.

Som Tinks berättade innan så var discot i söndags verkligen lyckat. Utbudet av discon här är inte det bästa. Visst finns det en del men det är, för det mesta, ångest framkallande put ya hands up for Detroit- discon som får en att vilja gå hem och spy efter 2 minuter. Ush. Men musiken var häpnadsäckande bra och det va hur roligt som helst. Mest roligt hade nog Tinky som hade sina stunder lite outside the box sometimes. Kvällens roligaste, var utan någon tvekan när jag och tinky tog över scenen och det plöstligt kom en massa okända folk och en av killarna bär upp tinky och börjar hoppa och ner med henne. Detta måste upplevas för att förstås men jag har fortfarande ont i magen sen jag låg vekt av skratt halvt ihjäl trampad på golvet. haha gud.




Tinky och jag har blivit erbjudna ett nytt liv i ett annat land. En annan kontinent, en annan världsdel. Jag har vädligt väldigt svårt att  tacka nä. Jag vet inte vad ni säger men.. solbränna, drinkar, vit strand och konstant fint väder låter väl inte så pjåkigt? Sen hur våra familjer sett på saken kan ju diskuteras men jag vill dit nu nununu NU




Hur ska lillejuleafton firas en dag som denna? Själv är jag trött och ser ut som en förrymd fånge med en knutboll i nacken, trevlans. Min mamma har kommit med filmförslag men det är nog plan F. Nu börjar Tinky berätta hur perfekt denna dag är att dö på. Vacker, fridfull osv.. känns som jag får rycka in och förhindra denna "tragedin", eller ska jag?




love
w


One day it's goodbye forever

Twinkisarna kanske flyttar inom kort... Till ett varmt land, kan dock inte avslöja vilket. Vi har fått ett erbjudande av en manlig bekant, och han ska ta med oss. Föralltid. En vacker dag, säger han. Så det är bara bita ihop och hoppas den vackra dagen är inom kort, för jag har inte mycket pengar kvar och solariet är anledningen.


whore opinions

Vilken underbar dag! Synd att jag sovit bort mestadels av den.. Hade detta varit jag så hade jag kanske inte varit lika fåfäng som jag är nu. Men att vakna varje morgon och känna sig som Ugly Betty goes hasch är inte lika kul. Där har ni min förklarning till alla sena morgnar.

Detta är verkligen en vacker dag, solen skiner och tja, i sommartid hade man kunnat gissa på att klockan var runt fem snåret, dock är klockan bara halv tre. Lite deprimerande.

Vad gjorde Winky och jag igår? Vi åkte in och åt lite gott, sedan inhandlade vi lite livsnödvändigheter för att sedan bädda ner oss i min säng och kolla på den superbra filmen "Awake". Jessica Alba är så vacker så man blir ledsen. Liksom, i början av filmen tänker man mest på hur många plastikoperationer det hade krävts för att få till det lilla extra som Jessica har. Efter filmen känns ingen operation särskilt lockande kan jag lugnt meddela. Winky älskade filmen och vägrar ge upp hoppet om att det någonstan (VEEEEEEEEEEEERKLIGEN) finns en tvåa. Det finns ingen jävla tvåa eller trea och det kommer inte finnas det heller.

Winky har i all hast forit iväg på ett möte med en viss Kenneth. Vad denna man jobbar med får jag lämna osagt.

Förresten så var discot hel lyckat. Det finns ett antal frågetecken (snarare meddelande, med ett tusen frågetecken i efterföljd) om eller vad jag gjorde med personen jag spenderade kvällen med. Jag tänker inte försvara mig, för helt ärligt talat så hade jag bara kul. Tjejer kan också ha kul utan att höra bröllopsklockorna ringa. Vare sig en tjej bara kysser en kille eller möjligtvis lite mer, så är det faktiskt inget fel på det.

Låt mig citatera två framgångsrika kvinnors uttalande kring detta ämne:
"The guy gets all the glory the more he can score
While the girl can do the same and yet you call her a whore
I don't understand why it's OK
The guy can get away with it, the girl gets named"

Och:
"Now, here is something I just can't understand
If the guy have three girls then he's the man
He can even give her some head or sex her off
But if a girl can do the same then she's a whore"

Jag vill inte säga för mycket, då folk gör hur de själva vill. Jag tycker bara att om en tjej vill ha sex med mer än en kille i månaden så borde tjejen slippa bli stämplad som hora i fyra år framöver. Visst, PERSONLIGEN så tycker jag att det är lite nasty att ha sex med för många. Fast samtidigt, varför ska killar kunna göra det och slippa alla höjda ögonbryn? Jag förstår bara inte.

Jag är inte sortens tjej som ger alla killar vad de vill ha. Jag har gränser vilket jag trivs med. Så när denna mixen av "The experienced one" och "The do-you-have-aids-? one" begärde på en återträff så fick jag lugnt och sansat förklara för honom att jag har inte sex hit och dit med vem som helst. Efter ett långt "Jag är inte vem som helst"-sms och ett antal andra sms så förstod personen att vi inte är i samma ruta och att han inte kommer få det han vill ha, så blev det ett "godnatt"-sms där han nämnde att vi kanske träffas av slumpen i såfall, och hoppas det blir bra då osv. så var det inte svårt att förstå att detta var nog sista smset jag får av denna killen. And I really dont mind. Jag anklagar inte honom, jag har varit med om för många kiss and run's. Jag förstår spelets innerbörd, ger du dig in i ett spel med en sådan spelare så får du följa hans regler. Många tjejer anklagar killar då de inte hört av sig dagen efter, eller dagen efter det och inte den kommande veckan heller, men det är fel. För en kyss är inte ett löfte. En kyss är inget mer än en händelse då du utbyter bakterier med motsatta könet (eller samma kön för all del) och en kyss kommer aldrig vara mer än så. Från hans sida åtminstonde.

xo
Tinky


yes i did


ack

Alltså. Varför måste vissa killar skämma ut sig på detta vis?

X säger:
då får vi se till att nt avsluta kontakten:-O:-O
X säger:
o adda mig om du gör ny msn eller nåt sånt:P
nalle säger:
haha
X säger:
? :P
nalle säger:
va?
X säger:
jag sa att vi får se till att INTE avsluta kontakten:):P
nalle säger:
vi kan väl inte avgöra om vi tappar kontakt eller inte?
X säger:
jo ändå fast kanske nt helt:P man får ju liksom adda varann om man gör ny msn;)
nalle säger:
att hålla kontakten handlar inte direkt om att adda varandra när man får en ny msn..
X säger:
men aja du kanske nt vill ha kontakt förlåt ska nt va störig mer:(:$
nalle säger:
jag menade att när man tappar kontakten med folk så brukar det bero på att man inte har något gemensamt riktigt..
X säger:
typ d börjar me att man nt skriver till varann eller så o sen blir de värre o värre? :P
nalle säger:
mm... också att om man inte har något gemensamt
X säger:
nt för att typ fjäska nu men vi har ändå gemensamma saker eller lite iaf:$ minns du innan när vi gick in på såna diskussioner hahaha:P
X säger:
sen vi höll me varann o sånt hel mycke hah
nalle säger:
 va?
X säger:
ja minns du nt haha
X säger:
när vi snacka om religion o sånt HAHAH
X säger:
sen vi höll me varann o sånt hel mycke hhah
nalle säger:
va?
X säger:
herregud:-O:-O:-O:
X säger:
innan när jag börja snacka me dig om religion o om du e kristen eller nt, sen vi höll me om att vissa muslimer överdriver hel mycke o sånt
X säger:
o när jag sa att jag nt e muslim
X säger:
minns du inte allt det där :-O:-O:-(
nalle:
det hände typ en gång väl? Dessutom har jag aldrig sagt att muslimer överdriver?
X säger:
du kanske nt hänger me om va jag syftade på:P
nalle säger:
förmodligen inte..

Jag har svarat honom då och då under två veckors tid. TVÅ VECKORS TID. Och han kör redan med "minns du när..", jag ska be för honom. Jag lovar.

Men vad kan man göra?

Tinky: Ush, som det blåser!
Winky: Ja.. det är nog sån... vad heter de... torkan.
Tinky: Torkan?
Winky: Ja

Ja, menade hon tornado eller orkan? Make up your minde babe:)

go big or go home

Ja. Jag använder mig av uttrycket "Go big or go home" rätt ofta då det stämmer mer än bra på typ allt jag gör. Så vad är dagens go-big-or-go-home? Det ska jag tala om mina vänner, det är (datadada) kyssare. Winky och jag har en del erfarenhet inom detta område, in fact vi har avfärdat en hel del länder inom kyssarean. Nog om det. Jag ska dela med mig om de värsta och bästa kyssarna (enligt mig).

Låt oss börja från botten..

"The Dead One"
Han är gullig, lite tillbaka dragen men inte på ett sätt som gör så man blir äcklad. Ni pratar lite för att sedan avlägsna er till en plats med dämpad belysning och där ni får vara i fred. Efter att ha pratat om allmänt ointressanta saker så vill du get to business. Du ger ut rätt signaler, dina ögon går i den omtalade trianglen. Öga, öga, mun. Öga, öga, mun. Han uppfattar signalerna och närmar sig, ni börjar kyssas och... kyssas...och...kyssas?.. Ingen tunga.. ALLS. Du försöker lite diskret visa honom att du vill ha tongue action men tydligen är de signalerna svåra att uppfatta. Tråkigt nog. Du mumlar något om att klockan har blivit mycket och går iväg. Festen hade ändå redan pågått i en timme...

"The Gap"
Killen är sexig och självsäker. Han ger dig flirtiga blickar tvärs över dansgolvet och sakta börjar ni närma er mot varandra. Ni pratar samtidigt som ni dansar eller han pratar rättare sagt, du låtsas höra och nickar ingående.  Efter att ha fejkat ett helt samtal tröttnar du och säger du att du har ont i din vänstra fot och måste vila den, sedan haltar du med den högra.. Ni ställer er i ett hörn and start to talk dirty. Han är sexig och kollar dig djupt in i ögonen, han närmar sig så pass att du kan känna hans Armani. Hans ögon är fokuserade på dina läppar, likt en beväpnad polis med en brottsling i sikte. Du förbereder dig på lite passionerat hångel och börjar kyssa honom. Innan du vet ordet av det är han all up in your face och tror att ni "hånglar" när det mest verkar vara en pajätar tväling för hans del. Du får ditt puder bortslickat från näsa, kinder och haka. Du reser dig hastigt upp och går iväg. No need for a excuse. Passionerat hångel, va? Ha! You wish, hun.

"The WTF"
Han är blyg men försöker vara rättfram. Han kollar diskret åt ditt håll, men lagom mycket för att du ska märka det. När ni sedan tränger er ur folkmassan och går mot sofforna så tänker du cute ass! Efter att ha snackat en stund inser du att killen har hjärna som kallas duga, han är intressant och ni har hållit en hel konversation utan att han har dragit in något sexuellt ämne. Han är urgullig när han snurrar ditt hår mellan sina fingrar och kollar på dig med en flirtig blick. Han börjar kyssa dig på halsen och håller sig kvar där ett bra tag, "rätt mysigt" tänker du till en början. När han tio minuter senare fortfarande är kvar vid halsen tänker du "...mysigt" fast med avsmak förstås. När han ÄNTLIGEN har roterat mot dina läppar så har du återfått hoppet om att mirakel faktiskt kan inträffa. När tungan blir inblandad lika ofta som skottåret förekommer så är WHAT THE FUCK-känslan enorm.

"The random one"
Han ser okej ut. Och du har druckit för mycket. Så att han har varit på fyra av dina tjejkompisar spelar just nu inte särskilt stor roll. Ni rör er mot sofforna och ligger där och myser ett tag, när ni sedan börjar kyssas så är det svårt att avgöra om han är bra eller dålig, vilket gör honom till random. Helt okej, alltså. Du lär inte sakna kyssarna, men dock inte minnas dom som groteska heller. Detta är något som aldrig, aldrig någonsin kommer att nämnas mellan er.

"The experienced one"
Han är grymt sexig. Du har hört talas om honom innan, han är en rätt omtalad "player" så att säga (hatar ordet player, so last year). Men på festen är det glest på fina killar, och han här flirtar flitigt med dig. Why not, liksom? Girls can have fun too. Så ni går och avlägsnar er från de andra fulla människorna och hånglar, och han kan sin sak. Som sagt han är erfaren, but you dont mind för det är också just vad du är ute efter. Lite fyllehångel - hur mycket jag än hatar ordet.

"The do-you-have-aids-? one"
Han är sexig, solbränd och allt det dina ex aldrig någonsin varit, och allt det som dina framtida pojkvänner aldrig kommer att vara. Lika bra att du inser det från stunden du träffar honom: tänk inte ens tanken på er två tillsammans. Denna killen andas one night stands. Så fort du blivit hans target så kommer han inte ge upp. Det kan börja med allt från "ge mig en liten puss" eller så kör ni rakt på sak. När väl kyssarna blivit passionerade så kommer du notera hur erfaren denna killen egentligen är, han kombinerar kyssar på halsen, naffs på öron snibben och otroliga kyssar i en otrolig kombo. Han är en Gud. Dock en förbjuden frukt för någon ur din kompiskrets har förmodligen bytt kroppsvätskor med killen mer än en gång och du lär få massa cats på dig. Det kan vara värt det. Fast jag rekomenderar att man håller sig till bara kyssar, detta är en "Alltså... jag är ledsen men jag måste liksom fråga... har du testat dig den senaste tiden?... Jag menar så jag slipper allt krångel... Du vet aids och HIV och sånt... hehe..."-kille. But totally worth the kisses!




[Allt detta är ur min synvinkel, alltså enligt mig.]


städmani

Alltså min mamma går mig på mina sista nerver. Så fort vi ska få gäster så ska hon städa huset från grund till botten, göra åtta olika maträtter, baka kakor i alla tänkbara smaker. Varför leka perfect happy family när alla vet att de inte alls är så? Ingen har ett perfekt liv, morrotskaka och tigerkaka och prinsesstårta kommer inte dölja sanningen. Mamma du är inte Bree Van De Kamp. Du är en vanlig mamma. Face the truth!

who do you think you are

Vad håller jag på med? Vem sjunker jag så lågt för? JAG har aldrig någonsin sjunkit såhär lågt. Vad håller jag på med? Killen som får mig att bli lägre än glocalnet, är han verkligen värd det? Är det verkligen honom jag vill ha, eller är det personen som jag vill att han ska vara som jag vill ha? Jag är rädd för ensamhet, jag erkänner. Men herre min gud, hämnd är mitt andra namn! Jag ska inte slösa tid på en kille som inte är värd det. Juk.

Nu har jag B.U.S:at mig till Jamaica nivån. Ser ni en gul-orange gestalt trippa runt på för höga klackar - have no fear; Tinky is here! Sov så lite inatt, så det är bäst jag tar och får lite skönhetssömn för inatt så ska det festas.

Hatar ni inte när ni får en bild av hur perfekt en kille är, men det blir så förstört när killen VÄGRAR passa in i den mallen. Vad gör man liksom? Nåväl, I wont chase him, I'll rather replace him :)

xo
Tinky

glory sunday

morningmorning snyggingar

Här sitter jag färdig dressad för träningen som Tinky har flytt undan. Jag har inga krafter för att kråla på marken och sträcka ut mina ben så jag ser ut som en ovig panda. Men så farligt är det inte för det finns dem som är tusen resor värre. Oh yes. Ikväll blir det discotime i Malmö town med T&Co vilket förhoppningsvis blir dökul. Sen kommer den ultimalt gigantiska frågan: what to wear? Ja.. jag har inte ens den minsta blekaste aning och den börjar om 10 timmar. Toppen. Och när jag kommer hem har jag 6 timmar på mig att ta reda på det. yes...nåja, skriver sen


puss

winks


Pathetic like shakespeare without paper

Det är så sorgligt, sorgligt och patetiskt när killar inte inser att det finns ingen mening att dra på sig den sexiga-Charles Bartholomew-charmen såvida man inte ser ut precis som honom. Jag blir illamående. Äcklad. Irriterad. När hela jag-har-en-pojkvän-lögnen inte duger... då är det illa. Jäääääävligt illa. Särskilt då man är 20+ och verkar inte ha något bättre för sig än att tracka tjejer 20- på msn/sms. Och nej jag har inte cam, och nej det är inte synd för vi hade ändå inte haft kul. Det är kul att du hittade mig i skolkatalogen, verkligen skit kul, men när du kan mitt för och efternamn, personens till vänster om mig för och efter namn, personens till höger om mig för och efternamn så måste du förstå. I mina ögon blir du gestalten som min mamma varnade mig för. Vidrigt äckel.


a beautiful hurt

Hello darlings..

Vad gör ni? Är helt utbrända? Kanske fortfarande fyllan sitter i eller? Själv har jag precis brunutansolat mig. Jag vet, jag vet, det är inte bra och whahahahatever. Det är bara till imorgon och sen åker det av på måndag. En mycket (MYCKET) viktig person kommer (förhoppningsvis) till Hipp. Allt ska vara perfekt, för annars lär emo:t i mig komma fram och alla "men om jag hade...." tankar kommer dränka mig. Blä.

Har även A.T:at mig. Det gör så jävla ONT!! Det kliar så in i helvete. Jag vill sticka ut mina ögon, fritera dom och äta dom. AHhhhhhhhhhhhhhhh. Vad gör man inte för sitt yttre? Genomlider värre smärta än vad idioterna i Fear Factor någonsin lär känna! Det gör så obeskrivligt ont, tur att jag kan blogga åtminstonde.

Så jag har värsta dilemmat. What the hell am I going to wear? Jag har inte en blekaste aning. Jag gillar att hålla det elegant. På mig blir kläder väldigt sällan eleganta.. oftast bara... eh.. slampiga. Tyvärr. Jag får se, tänker iallafall hålla mig borta från för djupa urringningar och korta kjolar.

Nej nu är det dags för nästa runda av B.U.S. I stink. Like stink real badly.......

xo
T

...what you all been waiting for

Jag ser att ni väntat på inlägg idag :)

Så vad gör ni en lördag klockan ett? Själv sitter jag och lägger in musik i min ipod. Får ett sånt hjärnsläpp när jag väl ska ladda ner musik, glömmer helt och hållet vad jag var ute efter.

Nåväl. Denna dagen har spenderats med folk dubbelt min ålder, det va lika tråkigt som det låter. Detta har helt enkelt inte varit min dag, det började med att jag vaknade alldeles försent och fick sminka mig i all hast och efter att ha varit med en vän på hennes avslutning så var jag mer än skit glad över att få komma hem, byta om till mysiga kläder och bädda ner mig i min super mysiga säng för att sova bort dagen. I wish. Nycklarna hade jag glömt hemma och ingen var hemma. Så där stod man, övergiven och frusen tack Gud att Winkywo öppnade sin varma farm och lät mig komma till henne. Efter någon timmes skitsnack, några nya (much more improved) ondskefulla planer på hur vi ska få våra namn på allas läppar så var det dags för mig att take off. Fick ta bussen in till slummen och där spenderades kvällen, lite mindre gillat från min sida alltså.

Så på söndag är det pahahaharty. Det ska bli bubbel och hårspray, vi är laddade på allt som denna kväll har att bjuda på. Ses vi där?

Nej nu ser låtarna färdigladdade ut. Jag skriver kanske senare.

xo
Tinky


time goes by fast

Klockan är mycket... För mycket.. Fast saken är den att jag ska nog inte en gå till skolan imorgon heller..

Idag kollade jag och min syster i våra riktigt gamla fotoalbum och det är helt insane hur snabbt tiden går förbi. Allt jag har kvar av min barndom är dom bilderna, och tur jag är av den generationen att hela min barndom blev satt i BILDER och inte digitalabilder. Nu är tiderna förbi. Snart är ett nytt år kommet. Jag blir så rädd, det är så otroligt mycket som hunnit hända under detta året. Allting är förändrat. Hur blir det nästa år?

Som man bäddar får man ligga

Bloggen vill inte publicera Winkys inlägg, men den är bara sur för hon e så dålig bloggare!

so just live your life

Får fede ångest av "du är vad du äter"..hade Anna Skipper följt efter mig en dag i skyddsmantel så hade hon låst in mig eller skicka iväg mig för att svälta ett tag. När offerna som sökt till programmet får se deras veckointag av mat och de får en panik ångest attack så skäms jag, rejält. Nu låter det som jag äter ihjäl mig vilket jag givetvis inte gör men det är nog mer frågan om vad jag äter och inte i vilken mängd. Men en del saker måste man ha och jag tillexempel känner ett starkt behov att kaffe varje morgon, inte bara för att det är extremt beroende framkallande utan för att det är så varmt att det värmer hela kroppen i den kalla mörka morgonen..om det funkar som ursäkt. Aja, Tinky fick sammanställt våran lilla dag hur bra som helst och dagens höjdpunkt va de sexiga killarna som jobba för välgöranhet (ännu sexigare) och lite shopping på det med ett annat hett sällskap (tinky ofc) blev det super mysigt. För att klar göra ordet remiss är det en lapp,fax,brev whatever som läkaren skickar till sjukhusen och berättar vad som ska fixas. Så nu snart väntar jag svar ifrån plastkirurgin på mas (hehe) som ska fixage moí.



och du tinky? skippa det money on my mind craper för du SKA med. Of topic.


kisses

W


it's my party and i'll cry if i want to

Ibland känner jag att jag vill ha en pojkvän men ibland känns det så jätte bra att vara singel, så jag vet inte vad jag själv vill. Killar gör livet så komplicerat :)

Nu har jag pengar att gå på det jävla discot, men jag känner att jag tror jag skippar det. Jag vill behålla pengarna för mig själv, liksom i got my mind on money and money on my mind. Fast ändå inte. Jag vill gå och dansa dansa dansa med Winkywo och dom andra. Vilket jävla dilemma. Eller pengarna är inte mina än, men om morfar lämnar mig en hundra lapp så är dom. Come on now, give it to meeeee.


loves it



Jag är eller rättare sagt jag var inget fan av Lady Gaga men denna låten är fabouloso!

Imma rebellion

Ingen skola blev det idag, jag åkte dit och åt lite risgrynsgröt (som smakade gift..) sedan åkte jag hem till Winky för att följa med henne till Stora Stygga Doktorn. Det gick bra, tror jag iallafall, dom ska skicka en remiss (whatever that is) och i mina öron låter det positivt. Därefter åkte vi till stan för att handla livsnödvändigheter (ögonfransar, pommes, lotions) då blev vi med bjudna på en busstur till ett mindre fint område för att sammla pengar. Man kan tro att vi är all about charity, men ack så fel ni har, det var så att de två killarna som bjöd dit oss var av den sexiga sorten så Winky och jag följde mer än gärna med på bussturen (och frös our cute butt's off) för att impa. Snacka om att vi lyckades! Vi är välkommna tillbaka imorgon, dock på vad är fortfarande ett mysterium. Häng kvar för fortsätting följer imorgon.

Annars, what's cooking? Själv funderar jag på att börja ladda ner filmer illegalt. Min kära far är redan inne i det spåret, men det skulle vara kul att ha lite filmer själv i datorn att glo på när tråkigheten slår till. Nu ska jag bege mig till västra Hollywood med Lauren, Audrina & Heidi. Jag har rätt mycket att ta igen.. Pepparkakorna ska nog också fram, oh yes.

xo
Tinks


Later, haters.

För en kvart sedan sov jag. Jag somnade runt sex tiden och jag måste säga att jag sov sjuhelvetes bra.. Därför var det väldigt oklart för mig varför i hela friden min mamma väckte mig mitt i natten, eller, vad jag trodde var mitt i natten. Saken var att jag sovit alldeles för länge och nu får vi hoppas att jag kan somna ikväll.

Så vad gör ni när ni inte kan sova? Själv brukar jag försöka ligga stilla och blunda och hoppas på det bästa.. Det slutar oftast med att jag ligger och vrider på mig djupt in på små timmarna. Det är såna här nätter som alla tankar kommer för att spöka, obesvarade frågor kommer begära svar och förträngda minnen kommer insistera på att tränga sig på. God, vad jag hatar dessa nätter.

På tal om hatade saker så hatar jag tillbaka alla "haters" (jag hatar dessutom det jävla wannabe ordet också) på min skola. Och det är säkert inte bara jag som får sneablickar, dessa osäkra tjejer ger snea blickar till alla som är bättre än dom själva och jag ser det som ett desperat försök att trycka ner folk. Sorry bitches, men sånt biter inte på mig iallafall. Eller, vem vet, så kanske alla dessa gulblonda tjejer som tycker det är överdrivet att ha mer än en maskara klick på ögonen har ögonfel? Deras blickar kanske blir snea av sig själva... Ush ja, stackare.

Nåväl, nu måste jag göra lite vettigare saker. Inte för att bloggen inte är vettig. You know I love you. And I know you love me to.


xo
T


gingerbread biscuit-addiciton

Måste.Sluta.Äta.Pepparkakor.

Dagen har spenderats i skolan, inte mycket har hänt för övrigt. Jag har hunnit vila och äta (jävligt många) pepparkakor. Jag ska nog fortsätta vila och sluta äta dom jävla beroendeframkallande kakorna.

Jag har egentligen inget att blogga om, jo, killar. Trögfattade killar som inte fattar att när en tjej jämt kommer med ursäkter till att inte träffas så vill hon fan inte träffas. Så sluta upp med att skicka en massa frågetecken och behåll er värdighet (om ni ens har tur att ha en kvar) och lägg ner.

De finns en kille på min skola, har känt honom rätt bra länge nu. Det är något med den killen som gör honom så oemotståndligt sexig. Jag vet inte vad det är, men när man ser honom blir man kokobello och glömmer allt vad bend and snap går ut på.


-

anlädde nyss till skolan och vill redan hem hem hem. Tinky, när du ser detta har du fem min på dig att packa för jag har Mallorca plans. Hurry up!


i am a cookiewhore

Jag och Winky har börjat disskutera p-stav nu. Det är rätt galet med tanke på att vi båda är superduperjätte känsliga mot blod och nålar, men det ska nog gå bra. Vi ska hålla varandras händer och klara detta tillsammans, inte sant W?

Själv sitter jag och knaprar på pepparkakor (för första gången detta året!!!) och dricker mjök, rätt gott, Winky hade rätt. Så imorse blev man väckt av inget mindre än ett jordskalv. Det kändes som en lättnad när Winky smsa att hon också kännt det då jag från början trodde att Emily Rose's andar hade flyttat in i min säng.

Uh, pepparkakor är beroende framkallande. Varför började jag äta ens från början? Jag börjar bli trött, funderar på att sova lite men är rädd att jag inte kommer kunna somna ikväll då. Vilket dilemma. Nej nu ska jag mysa med min älskling.

xo
T

It can be miracles, when Winky bloggs

Vad är detta? Wínky har bloggat! Ska George Michael bli het igen? Ska magtröjan bli mode igen? Ja, när ett sådant mirakel händer som att W bloggar så börjar jag återfå tron om alla sorters mirakel.


Jag sitter här, just sippin' on a coke och tar det lugn i min mysmysiga säng. Ska snart få ordning på mitt hår, ja, så fort jag orkar alltså. Nu vill syrran ha hjälp med läxan, jag skriver ikväll raringar.


xo
T


oh babe

det lurar någon sorts förbannelse över mig. Allt runt omkring mig försvinner. Mina pengar,gone,min biljett,gone, ännu mera pengar,gone,en del av mitt hår,gone,mitt ansvar, tottttally gone. Vad är det som händer? Det är någon/något som tycks vilja förstöra och den/det gör det på ett fruktansvärt sett. Helt teoretiskt kan det inte vara "någon" eftersom jag är på ständig vakt när det gäller mina saker och låter mig inte luras man ack. Ändå försvinner allt kring mig spårlöst. Nåväl, just nu sitter jag och drar ut på tiden tills det är duschedags. Jag vill men jag orkar inte för det är så omständigt och kallt efteråt så det lyckas alltid bli mer än en timme därinne. solong sweethearts.

/W


vill vill vill

Lockigt hår är underbart, naturliga som permanenta. Bara man har håret nersläppt så är det så otroligt snyggt. Just därför.. vill jag permanenta mig. Att se mig själv i Shakira lockar är att ta i. Jätte mycket. Men ändå. Detta är bara en hastigt impulsiv idé jag fick för en stund sen men jag vill testa nu. nununu



givvvvve it to me.

W


Man kan alltid drömma...

Sedan jag skrev mitt senaste inlägg har mycket hunnit hända. Jag har hunnit träffa min älskling, mitt allt, mitt liv, personen jag hade skänkt mitt sista andetag till, den killen som är det sista jag vill se när jag somnar och det första när jag vaknar, han som gör så jag tappar andan bara genom att ta min hand, han som alltid klämmer in ett samtal till mig under sina stressigaste dagar, han som alltid väntar, personen som gjort att jag vägrar sova om nätten för jag vet att min verklighet är bättre än mina drömmar, han som visat mig vad kärlek är, vare sig vi sitter och kollar film eller festar så har vi alltid kul, han är den jag vill tillbringa mitt liv med. Min älskling. Min älskade pojkvän. Orli.



Can't you see? We're soooo in love, I mean lalalalalaa

ulala

på tisdag är världens film på 3an. titanic. me love. Det är den absolut sorgligaste,underbaraste,romantiskaste,gulligaste och bästa film ever. Jag ser ut som en dränkt fisk varje gång jag sett den. Även om jag stör mig lika mycket varje gång att Rose bara inte kunde dra upp honom på isblocket en liten bit så han med kunde överleva. Ok att hon frös(givetvis) men kan man vissla i en visselpipa så kan man dra upp världens snyggaste kille och hindra honom från att dö också. Jaja, idag,ikväll, för ca2 timmar sedan åkte min schnuttebabe till Libanon (nocomments) till sin sjuka granny. Jag får klara mig utan någon som säger godnatt till mig på franska varje kväll och berättar hur underbar man är *yes* (även på franska) då jag fattar nada men det gör ingenting för mina öron får orgasmer och det räcker bra länge. grrrrrrrr. Sorligt att han ska vara borta en hel månad just nu över jullovet,julafton och självaste nyårsafton är förargligt men lite småsexigt är det att han kommer bli små brun och lära sig laga alla olika sorters middagar,till mig, och hjälpa en gammal tant (dam?) i nöd.  Men in sickness& health, i nöd och lust, until the death do us apart har jag TinkyPuffidoo som jag kan terrorisera extra mycket.iknow you love me and i love you, glöm aldrig det stinky. Jag kom nyss på att det är första gången jag berättar om honom inför er här nu meen vi har tagit det lite slowly för att se vart det leder oss och nu kan jag offentlig göra för er att det går kanon och just nu mår jag nästan bättre än någonsin.wiho.

Gjorde nyss ett livsavgörande val föresten, ive said it before men jag ska vill kommer måste no mercy bli läkare. Jag går iofs handel så..asså. ja. Adrenalinkicken fick jag av en film med i princip svarta skelett och små bebisar i Kenya som har lika smala armar som walkman hörlurar. Och nu sitter vi och klagar på våran hårförlägning (eller ja jag) medans de stackarna olönosamt letar jobb för att försörja sig för dan. Men:) lever man med mottot "yes we can". Det är iaf vad jag, T och Obamis gör, så borde det fungera. Right?

Nu är det T&W vs.Dhoetjuv. Dont mess with us


I win, even when i lose

För mig existerar inte förlust, förlust innebär hämnd, hämnd innebär att om jag dör imorgon så kommer jag vila i frid. Jag ska se till så du ångrar varenda ord du sa. Du ska vilja spy ut orden du sa, klippa av tungan som fick dig att säga orden och krossa hjärnan som tänkte orden. Du ska be om förlåtelse, be. Just for the record, liksom.

Så vad gör ni ikväll? Kollar på Gossip Girl förmodar jag. Hur kan man inte älska Blair? Hon är absolut fabbie. Serena är mitt poopoo. Blä. Sen har vi ju Sanningens ögonblick, det börjar bli lite (pytte lite) utjattat, jag har börjat snappa bort det ibland liksom. Ps. Missa inte The Body Guard på kanal5 på tisdag, enligt en vän till mig är filmen helt underbar. Tinky och Winky lär sitta bänkade framför tv'n iallafall. Nu börjar gossip girl,

toodles
T

Receptet till ett fabulöst liv

Va orginell. Följ inte trender, gör dom. Allt du behöver göra är se alltid underbar ut festa hårt, dansa som om ingen ser på, dröm en dröm, prata om vad du vill, var galen, älska alltid och skratta föralltid.

xo
Tink


Kisses and disses

Hejsan snyggisar.

Ville bara uppdatera er lite om allt och inget:


- Mig själv. Why not? De finns ju bara en Original Tinky.

- Paris Hilton. Alltså den kvinnan är f a n t a s t i s k. Hatar folk som kallar henne bimbo, korkad och liknande. Hon har byggt upp ett helt imperium själv de senaste åren, skapat fantastiska karriärer inom diverse ämnen och lyckas alltid att se lika fab ut. Vad har du åstadkommit detta året?

- Min skola. Ja, ni xka veta att skolbytet är en utav de bästa valen jag gjort i hela mitt liv. Har riktigt roligt i skolan och dessutom finns det a lot of hunks ;)

- Tetris, yes I did say that. Det är faktiskt väldigt underhållande, och efter några runder så blir man faktiskt riktigt grym. Med lite bakgrundsmusik så är detta något jag kan ägna timmar åt.

- Pan Labyrint. Filmen är rätt gammal men jag tycker absolut att den är sevärd. Spännande och samtidigt läskig och man kan inte sluta bita på naglarna. Och jag är inte ens en nagelbitare.


everybody loves Tinky, right?


- Så här tråkiga dagar. Vad ska man göra? Se film? Göra franskmanikyr? Ringa heta-linjen?

- Brun utan sol - jag är så frestad men jag vill inte. Vågar inte fastna igen. Får inte.....

- Olydiga pojkar.. I want it my way and I hate it when they dont. När ska dessa IQ-befriade varelser inse att jag får som jag vill förr eller senare?

- Kylan.. Alltså, nej tack till kylan eller vad säger ni? Min näsa blir röd och snuvig och jag tappar känslen i mina tår. Idag blev jag panikslagen då det var så kallt att jag seriöst trodde att jag hade mistat mina tår på den vänstra foten.

Julefrid och Saddam Hussein

Sitter på lektion. Jag är uttråkad till den maximala höjden. Vi kollade precis på lucia uppvisningen och ja, jag kan säga att den var helt anorlunda från vad man är vad vid. Vi hade folk utklädda till Saddam Hussein, Barbie, Hitler-stjärngossar osv. och de sjöng "Vi älskar er alla - walla - vi ger julefröjd - walla" och ja, det var så långt jag förstod sen var det mest skrik. Det var vår kära IT klass som framförde detta unika framträdande.


Idag har jag inte alls mycket i sikte, men det gör mig verkligen ingeting. Ska hem till min mormor och äta sen åka hem och färga mitt hår, resten är upp till ödet.

Oj, nu såg läraren vad jag höll på med.

Kisses

jag älskar dig

Vill bara säga till alla folk där ute att JAG, Tinky, älskar min lillasyster mest på hela jorden.
Du är bäst.
Förlåt för alla gånger jag varit elak. Förlåt för alla gånger jag ätit upp ditt (och mitt) godis, choklad etc. Förlåt för alla gånger jag inte bjudit dig på tuggummi. Förlåt för alla gånger jag sagt att jag hoppas du dör (du får aldrig någonsin dö). Förlåt för jag inte skyddat dig de gånger mamma och pappa bråkat med dig. Förlåt för alla gånger jag vägrat hjälpa dig med engelskaläxorna.

Jag älskar dig, du förstår inte hur ont de gjorde i mig idag när du var på min sida, du fick mig att må bra (och de gjorde ju mig glad) men sedan slog tanken mig hur jag behandlat dig i liknande situatuioner. Förlåt så mycket. Du är det dyrbaraste jag har. Lämna mig aldrig.

Din syster föralltid
Tinky



kill me. please?

migrän.
tårarna slutar inte rinna.
migrän.
tickande bomb i huvudet.
migrän.
tårar.
bomb.
migrän.
tårar.
BOM

-

gokväll puddingar, här sitter jag trött och utmattad efter en simpass med emsigirl. TINKY? bassängerna skriker efter din närvaro. Jag bara älskar stället som jag simmar på. Där finns förutom bassänger och bastu även bubbelpool, bubbelpool fast i stilla verision som är ännu varmare och en ångbastu som jag äääälskar. Efter man varit inne i ångbastun typ tio minuter får man bebishud och känner sig hur ren som helst och får en dö het röd färg i hela ansiktet och sen inbillar jag mig att man förlorar kalorier när man svettas som en gris där inne med men de vätske kalorierna ersätter jag nog när e-girl skätter vatten på mig så det kommer två liter i min mun och jag ser ut som en dränkt hund samtidigt som jag nappar efter luft.Tackar:) Imorgon är det hög tid att handla vinterskor. Jag tänkte att det inte skulle behövas mer nu när all snön är putts väck och att kylan inte var dödlig längre. Men jag hade fel. Det är blött och hur kallt som helst så nu gäller det bara att hitta någonting. Ibland får man fara runt i hela Malmö för att hitta något lovande men imorgon hoppas jag på lide tur. Nu måste jag vidare.

puss
winks

.

answer to my "secret lover" vem det nu kan vara..

Om jag säger halv 6 tiden på El Gustavo, vad säger dudå?






(ifall den hemligebeundraren råkar börja påT och sluta på y vill jag bara påpeka att i love you too)


-



Darling, when shall we get together?
Vad säger du om torsdag?
Fika på stan, skvaller och skitsnack?

Love you,
din (not so) secret lover

It's christmas time. It sucks.

Jag till skillnad från Winky handlar inte julklappar till mina föräldrar. I det långa loppet så gör jag dem en tjänst faktiskt, för köper jag julklappar så slösar jag mina pengar och jag menar jag är en vanlig (men ack så glamig) tjej, jag måste leva på mitt studiebidrag tills någon idiot är villig att anställa mig. Så fort det (mycket lilla) bidraget är slut så är jag tillbaka hos mina föräldrar och ber dom om några slantar (som brukar resultera i bra många lappar över de vanliga bidraget tillslut) så jag gör dem faktiskt en tjänst genom att inte handla julklappar, MEN idag så överraskade min älskade far mig. Vi var och handlade med mamma och både pappa och jag hatar det. Vi H A T A R det seriöst, tänk er judarnas ansiktsuttryck när de insåg att vad de just gick in i inte var en vanlig dusch utan en gaskammare - så ser pappa och jag ut när vi får veta att mamma lurat ut oss på en shoppingrunda. Så idag gick pappa och jag runt och gjorde något som är ett gemensamt intresse, vi sniffade på krämer och parfymer (Winky, by the way, jag har hittat världens mysigaste body butter som skriker SOMMAR) och vi kom till David Beckhams parfym, vet ni vad min älskade far säger efter att vi båda instämt att den doftade underbart? "Tycker du ska köpa den till mig i julklapp" sen sniffade han vidare. Jag hade tappat all min lust att sniffa för jag såg mina älskade pengar ryckas från mina händer och gå åt en parfym som nu i mina näsborrar (äckelfaktor på ordet näsborrar: 10/10) luktar ruttet och som vilken parfym som helst. Köper jag något sånt till pappa måste mamma få något lika exklusivt. What is this?

Buy me a drink

här sitter jag och.. betvivlar mina naglars dåliga hälsa och undrar vad Tinkygirl gör. Jag såg nyss en dokumentär om en liten dvärgtjej i USA som fått barn och hur sött va inte det. Tråkigt nog har barnet samma sjukdom men hon va inte mer än kanske 70 centimeter och ändå fick hon barn. Efter det fick hon hejjdundrandes mejl av människor som inte fatta hur hennes blivande man kunde vara tillsammans med henne och påpekade att dvärgar inte borde leva och att dem skulle avliva deras dotter. Asså.......En del folk är inte värda att leva. Man kan inte ha alla höns hemma om man tycker kortväxta människor inte har någon rätt i samhället bara för en av deras gener är sjuka eller vad det är. Det värsta är att det är många många som reagerat på det viset och det är ju precis som att säga att utvecklingsstörda borde avlivas. Hallllllå??? Det börjar lukta Hitler här. Det är bara att hoppas att de "människor" som säger så ska inse en vacker dag hur långt ute de är och cyklar, idioter. Från det ena till det andra, julafton om 15 dagar! wiho. Men samtidigt ångest. Det är sista minuten här som gäller. Vad ska man handla till sina nära och kära? Inte den blekaste om du frågar mig. Tänkte handla hårfärg till min mamma men det är nog inte så jätte smart. En "jag har världens bästa dotter" tröja skulle ju funkat men det fick dem fejk-smila till förra året. Så.. några tips hade varit väldigt uppskattade.

puss w

We went big

Det blev ingen lugn kväll. Kvällen var mer ... öh .. anorlunda typ.



älskar mina ögonfransar :)







Me and my wind

Idag ska jag hang out med E. Hon är så rolig, ni anar inte. Vi har otroligt många likheter, och det är skönt när man är i en grupp med fem personer att ha en person som delar samma åsikter (för det mesta). Ibland har vi våra olikheter och då går det rätt hett till för vi båda är otroligt envisa och vi är båda starka personligheter. But I love her anyway. Det ska bli kul, det är det alltid med henne.

Försöker lägga in en sexy pic på henne men tyvärr så är min dator lite knasig idag.
Skriver ikväll.


xo
Tink

TTYN to all haters

Allt som tiden går känns det mer och mer som att detta kommer bli en lugn lördag. Jag är inte en debbie som går till vilken fest som helst bara för att gå på en fest, då stannar jag hellre hemma faktiskt. Jag brukar inte känna att "fan det måste hända något idag", nej för either you go big or you go home. En dag hemma blir aldrig misslyckad som en fest med fel personer kan bli.


Jag har som ni alla vet bytt skola, och redan blir det en massa skitsnack. Jag ska lägga korten på bordet. Jag är en tjej och jag snackar skit, men snackar jag, då snackar jag om folk jag känner men ogillar. Jag ger mig inte på okända. Jag menar, alla tjejer har snackat skit om varandra, eller hur? För att vara ärlig så tror jag inte på något som bästisar and so on. Man kan ha bra vänner och där tar det slut. Jag har blivit sviken allt för många gånger av de jag litat på för att någonsin kunna sätta upp någon så högt som jag en gång satt dessa vänner. En dag kanske jag kommer träffa en person som jag verkligen kommer att kunna säga allt till och lita på, men jag (som en trogen Kräfta) kan inte lita på folk jag blivit sviken av, sviker man en gång kommer man svika igen. För mig är småsaker tillräckliga för att jag ska tappa förtroendet för en person helt, och jag glömmer aldrig någonsin vad de gjort mot mig. För att vara ärlig så har jag ingen vän som inte svikit mig, ingen som jag lägger mitt förtroende på helt och hållet, och helt ärligt talat så gör det mig inget. Jag gillar att veta var jag har människor. Man lär sig av sina misstag, jag har lärt mig att inte lägga för mycket hopp på vänskap, men det betyder inte att dumpar alla vänner som sviker mig, de fortsätter vara mina vänner, bara att jag nu vet var jag har dem.


Så vad är en bästa vän? För mig är en bästa vän en person som man vet att man kan räkna med i varje tillfälle. En person som inte räknar allt du gör för dem och begär payback, en person som man kan ha kul med var man än befinner sig. Någon som du ska kunna berätta det värsta du gjort och den personen ska inte någonsin säga ett ord om det. En bästa vän ska inte heller svika bara för en ny människa kommer in i bilden, en kille eller en ny tjejkompis. Det finns få såna här människor, och jag tror inte det är så vanligt att man får träffa en sån person. Jag har sett många personer som varje vecka kör med nya "åh, du är min bästa vän, varför har vi inte träffats tidigare? Jag älskar dig mest, du är det bästa som hänt mig. Best friends 'til next week"-vänner. Jag är inte sån. Jag blir spyfärdig av sånt.



Alla kommer vända dig ryggen, förr eller senare.



xo
Tinks


an aw can easily become a euw

Svar till "stupid" som verkar vara lite stupied då denna person inte ens kan stava.. Jag ger inte ut mitt nummer, raring. Dom tar reda på mitt nummer. I am like SO popular.

Så hur är det med er, sexy things? Själv mår jag som en prinsessa, eller ja, ungefär. Det är lördag och vi vill festa som rockstjärnor, nu ska vi bara se till att det också händer.

Jag har tagit många steg nu. För många. Så många att jag fått skavsår och mina skor är slitna nu, så det är DIN tur. Visa ditt intresse eller så förlorar du mitt. HELT.


leave tinky alone!

Ni vet den där "alien"-killen jag berättade om?.. Well, han är ingen alien. Han är en kille från Iran som fått tag i mitt nummer och vill nu gifta sig med mig så han får asyl i Sverige, och för min del är det ju liksom why not men det är så att jag inte förstår ett ord så jag försöker visa honom att det är slut.


Han ringer..


jag klickar på upptaget men ack ack.. sexton samtal senare och han ringer än..

kill me softly

skolan dödar, kylan dödar,snön dödar,vinden dödar,danska dödar,tidiga mornar dödar, risigt hår dödar. Snart dödar jag. Nu för tiden är allt jobbigt. Vad jag än gör så tycker jag att det är hemskt över ansträngande nuförtiden. Bara någon kallar på mig och det innebär att jag måste sträcka mig eller gå fem meter så är det jobbigt. Ändå samlade jag ihopa mina sista krafter till löpbandet idag där jag fick bort 357 ynka kalorier. Det kunde vara mer men min kropp sa nej. Inte för att verka klagosam men..Just nu vill jag bara sova,sova sova och återigen sova. Sedan klockan ringde 06.30 har jag knappt suttit still utom på Monica och Carins narkoslektioner som får dig vilja hoppa. Tinky har kommit iväg från el helveto och får inte bara en rolig skolgång utan även en egen data av skolan. Jealooous or what:( Jag är glad att en av oss har kul åtminstonde. Nu sitter jag och proppar i mig mina FidoDido super sauer godisar som jag fick av min bror dom är oemotståndliga. Man blir jätte törstig och vill ha mer och mer och vad gör man? Jo tar mer. Vilket men inte borde för då är träningspassen = jätte onödiga. Nåväl, nu ska jag sluta klaga:) och återgå till pluggande. Hinner kanske slänga in nårra rader ikväll om jag har tur.


kram
winkiwo


arrividerci

Nu är jag fixad och klar. Ska sova i femton minuter sen är det faktiskt dags att dra sig till bussen. Buhuhuhu.


Guess what? Im late

Jag blir så trött på dessa män. De förväntar sig allt för ofta att vi ska ta första, andra och tredje steget (eller fler eller färre) men vet ni vad? Tinky does not do steg. Nehehej, det kan de glömma, jag står still och visar vägen. Stegen får de manliga könet stå för.

Jag har försovit mig ännu en gång. Great. Men så blir det ju ibland (ibland=allt för ofta) och det finns inget man kan göra än att komma till rasten, right?...

Nej nu måste jag forsätta put ma face on. Ni vet, jag har inget ansikte under alla dessa lager av smink..
Skulle bara fördriva tiden medan platttången värme upp, pussi.

/Tinky

Jag sätter pricken som är en punkt denna gång

Det finns en person som verkar ha så svårt att hitta sig själv, liksom att veta vem hon egentligen är. Hela tiden är det "identitetsbyten" och hela ballden. Tycker (riktigt) synd om denna människan, som hoppar från folk till folk till folk för det är så många hon vill vara med, så många hon vill vara.

Nog om det. Det finns mycket vi Twinkis inte gillar, som t.ex rökare. Förlåt alla ni som röker men det är så ofräscht. På killar så kan det vara sexigt (med stora feta undantag bara) men annars är det bara uew. Jag tycker det inte finns något mer oattraktivt än att gå förbi en tjej som luktar som en nyfimpad cigarett, blir alldeles illamående och håller andan så gott jag kan. Hur söt tjejen än är så förstör det allt, och detta har jag faktiskt fått höra av våra motsatta kön också. Nej, fy ofräscht och äckligt. Ville bli rynkig och grå i förtid? I dont think so. Dock känns det endå som solariet står för det först nämna för min del...

En annan sak iallafall JAG inte gillar är copycats. Aldrig något eget, alltid någon annans. Man frågar sig hur hjärnan egentligen fungerar där inne? Inte helt normalt iallafall, för att vara så otroligt fantasilöst är rätt skumt.. Detta är något man får leva med om man är tjej (och har a hell of a fantasy, klädsmak och stil hihi, i know you love it).

Nej nu ska jag sova, morgondagen väntar med massor av nya spännande äventyr med min käraste vän som jag kännt jätte länge nu (inte Wink alltså) och har dessutom fått två nya vänner, Frankie och Ahmed. Jätte snälla är dom, puss på er F & A.


nej, nu ska jag sätta punkt.
Punkt och Godnatt.. Punkt
Och en super puss.


Äpplet faller inte långt från trädet (typ)

Min syster må vara en gnällig, liten och allmänt störig bitch men jag börjar tydligt se våra likheter. Både hon och jag visar våra föräldrar tydligt var gränsen går, mamma kan vara bitchig till en del men vi låter henne aldrig någonsin vinna över oss och pappa kan (faktiskt) också vara riktigt irriterande och tjatig (hm, känns som min syster tagit efter det sämsta från de båda...) men min syster har faktiskt även tagit efter mig. Idag när pappa och hon bråkade sa pappa "Ja, och du har glömt plocka undan efter dig igen", och min syster svarade "MEN HAR JAG NÅGOT I ÖGAT? FÖR SÅ MYCKET BRYR JAG MIG" sen drämde hon igen dörren.  Aaahhh, it makes me so proud.

Nej ush och fy, klockan har redan hunnit bli halv elva. Great.


sleep tight


Jag är sömnlös. Jag måste sova. Vad gör man?


trött tröttare winky

tinkytinkytinky, sen första dagen i skolan? shame on you mate. Från en sak till den andre så fick vi skolkatalogen idag.Och ja. Jag kan inte men tro mig jag försöker, jag försöker verkligen hitta ord på hur hemsk jag blev. Jag stör mig själv på folk som säger "oh gud vad ful jag blev" då man vill säga: ja det blev du men life goes on eller när dem blir bra och bara vill få bekräftelse. Men det här är ett annorlunda fall. Det är  hemskt, extremt,katastrofabelt och ja slutsnackat om det. Eftermiddagen blev sededegs dag spenderandes i sängen med administrations boken vänd på fel sida. Är man trött så är man och är man skoltrött så är man det med. Idet här fallet har det varit skoltrötthet i 10år och nu återstår det ytterligare 5 ½ där universitetet är inräknat. Bara tanken får mig att vilja gräva ner mig och sova oavbrutet i minst 30år. Sen när man väl har kämpat för att få klart sin utbildning är det ju jobb man börjar på och det är inte heller det roligaste som finns så det känns som det bara blir värre och värre men vad vet jag. Nuuu är det sjukhuset på TV, me love, har alltid velat bli läkare. Kirurg. Men.. det blev inte riktigt som jag tänkt. Tinky hoppar hellre ifrån Turning Torso än att kolla på det i 2 minuter (påstår hon). Jag börjar få mina misstankar för det börjar bli lite många "oj jag somna" stunder.


Samtidigt som jag upplever alla sorters akutfall på tv så passar jag på att mumsa i mig pepparkakor doppade i fet mjölk. Så jag får lite julkänsla nu när snön plötsligt förvandlats till äckel regn.

   &     



duschedax
/w


Im late

Jag har försovit mig.. Skulle egentligen tagit bussen nu.. SÅ kul att vara försenad den första dagen, eller hur?


fan fan fan. Tinky sucks. For now.

RSS 2.0