the sun is shining, and so are we

Ser att Winky redan är uppe. Förvånad? Not at all!

Jag la mig relativt sent (okej, att lägga sig klockan fyra är inte relativt sent. Det är för sent) och imorse blev jag väckt av mamma runt halv tolv tiden. Därefter fick jag ett stort dilemma: skulle jag blunda och sticka in tungan i Robbie Williams mun igen eller skulle jag gå upp? Om jag hade återgått till min heta date med Robbie vet jag att jag inte hade vaknat förens sent i eftermiddag, och jag menar, det är fint väder för första gången på länge. Så här sitter jag, gäspar så mycket att jag måste kippa efter andan men ändå, jag är vaken.

Måste bara tillägga att det är just som Winkywo säger, när den ena är nere så blir den andra det. Winky, darling? Älskar dig, du är som en syster. Enligt vissa så är du min syster, haha. Nåväl, nu ska jag ta vara på dagen vilket ni också borde göra.



Winky, shall we?

RISE AND SHINE

Varför ska jag alltid vakna så tidigt? Jag försöker vända mig om och leva mig in i en värld av regnbågar och en diamantskatt på andra sidan men ändå så vaknar jag fem minuter senare djupt besviken.

Min lilla Tinkis verkar inte vara på topp idag, och mår hon inte tillräckligt bra så sprider hon inte den sortens dags glädje som jag behöver. Men så är det, är en av oss lite halvt mini nere så blir man automatiskt lite deppad själv. Men vad är bättre än att ha någon som man vet att man kan berätta precis allting för, och releasa sina feelings?. Men det betyder även att det är den personens uppgift att få den andra "igång" igen. And believe me, I will:)


Nåväl, just nu råder det panik och förhoppningsvis i fler hjärnor om VAAAAD man kan handla i födelsedagspresent. Jag har sämst fantasi när det gäller sånt och nu befinner vi oss i sista minuten som vanligt. Vad blir man glad över, en blomma? Själv gillar jag orkidéer och roser man kan hänga över sängen (gipsy varning?)  men det är väll inte precis vad en kille vill ha. Parfym? Överdrivet, plus att det kan tas illa upp. Hårfärg? hmm, fick just en idé...

Nu är det glass+colasås time & en fede  rensning i garderoben som gäller.


lot of love

winks

Vi bits (oftast) inte

Vad gör ni hemma? Det är LOV mina vänner, ge er ut på äventyr! Eller laddar ni också upp inför imorgon? Det gör vi iallafall.

Jag tog en titt på statistiken. Helt överväldigande. Jag vill välkomna er alla. Hoppas att ni är här för att stanna, för det är vi. No doubt. Ni får fråga hur mycket ni vill och kommentera ännu mer, för jag blir nästan förvånad - så många läsare men ack så få kommentarer. Get yourself together, you guys!



Har hittat en perfekt outfit för imorgon, fuckin' fabolous! Vi har dock skippat presenten, men hey, vi kommer - det borde duga långt som present. Anyhow, nu ska jag smörja in mig i babylotion, kliva ur mina kläder och följa John Blund ut till drömmarna.

Sweet dreams
Tinky


Vi har funnits stans godaste varma choklad

Alldeles nyss hem kommen från en jätte mysig runda i stan med Winkywo. Vi shoppade ur sexiga underkläder (som vi ska ha vid ett mycket speciellt tillfälle!!!) och sedan satte vi oss i Barista soffan, blundade, kände värmelamporna glöda mot våra söta små ansikten och drömde iväg oss till Spanien. Till värmen. Men icke, när vi öppnade ögonen såg vi regnet ösa ner, folk små sprang och de med paraply var lite mer chill. Vi hade världens godaste hot choclate i ena handen, mobilerna i andra, och även om vi inte satt i några solstolar i spanien så satt vi i Baristas mjuka soffor med varandra, och det är det viktigaste. I love you Winky, and you know it!

Imorgon ska vi släpa iväg oss och sola, vi har även återfunnit morrotsoljan som gjorde oss till Akon's kusiner i sommras. Det är som sagt även inflyttningsfest, och då ställer man sig den vanliga frågan "what to wear?". Ja, vad det än blir så kommer det bli smokin' hot! Nu ska jag pröva mina sötsöta underkläder.


Toodles
Tinks

You haters make us famous

God morgon läsare, och god morgon Winky! Ser att du är uppe i farten igen, aint ya?

Och jag måste faktiskt försvara mig med att jag har skärpt mig angående mina alldeles egna studiedagar samt sovmorgnar. Mamma har skaffat sig ett konto och håller sten koll på mig. Bu for that.

Idag skulle jag enligt planerna på bio med min lillasyster men eftersom min mammas kompis ska dit med några andra småglin så tänkte jag släppa av henne där och sedan åka och /////. Sounds fun, va? Well, jag kommer väl vara lite nere idag men imorgon då jävlar. Vi ska på 18års/inflyttningsfest (jag fattade inte den delen, Wink. Du får berätta mer ingående senare) och jag tänker glömma allt som har med mitt blivande ex att göra. Det enda sättet att komma över en kille är att skaffa en ny, inte sant?

Hur som helst, efter mitt lilla ////- fika i stan? Eller vad säger du, Winky?
Plats: Stan (eller så kan vi hålla oss till Ox, both works for me)
När: Så fort jag är klar och du är redo
Klädsel: Jeans. Gärna strech.

Lots of kisses
Tinky

UPDATE:
Glömde säga, om ni ska komma med kritik kom med bra kritik.
Dåliga argument håller inte i längden, särskilt inte när vi är bäst och det finns absolut inget
dåligt att säga om oss. SÅ, innan ni låter fingrarna dansa på tangenterna, dubbelkolla så ni kan dansen.

morningmorning!


Lov är ett alltför underskattat ord. Man lägger sig när man behagar och stiger upp då man behagar som man dock inte kan göra de andra vardagarna om vi inte räknar med sovtutan Tinky of course, som föredrar att hålla sig vaken om natten för att sedan omedvetet ställa om klockan tills nästa dag i sömnen.

Jag är smått sugen på att ringa och väcka henne för som det såg ut var hon uppe tills halv2. Fast det innebär fruktansvärda konsekvenser så jag tror jag avstår. Or do I?

Idag har jag inte den blekaste om vad som händer förutom panik akut inköp av inflyttning/födelsedagspresent tills imorgon och jag har ingen aning vad jag ska köpa, alls. Ikväll har väll staden har visserligen ett eller annat disco att erbjuda men bara ordet får mig att vilja throw up. Tinky the stinky one ska på bio med sin lilla sisss o kolla på hennes favvo film som jag tycker hon kan berätta hur mycket hon älskar med egna ord senare:) haha 

ciao


Go original or go home

Denna höga statestiken visar att ni diggar läget, inte sant?

Själv sitter jag här och smuttar på cola. Det är min och Winkys dricka. Cola på burk och inget annat. Vem gillar ens fanta? Det känns så halvdant på något sätt, dessutom har jag fobi för allt som har med apelsiner och närbesläktad frukt att göra. Nej, ush och blä, riktigt hederlig Coca Cola ska det vara, det eller inget.

Träffade Winky en stund ikväll, daten gick tydligen mycket bra. Winky vet defenitivt vilka knappar som ska tryckas när det kommer till killar, hon är min egna lilla cupid.

Nej nu ska jag sova, får alldeles för lite sömn per natt, vilket aldrig är bra. Wink är dock motsatsen, hon kommer alltid upp på morgonen och sedan får hon (läs: försöker) upp mig.

Godnatt nu på er bitches.


"Cupid draw back your bow
And let your arrow flow"

TINKY?

hello the world, hollywood? för en så sammanfattad introduktion som möjligt är jag alltså "winky" och ni har säkerligen redan fått en syn på vem eller rättare sagt HUR jag är men för att lugna er kan det vara Tinky som hallucinerar ibland.


Just nu är det S.O.S för mig. Min kära lilla Tinky  (THE PIMP) har ett samtal med sin binkyboo och jag vet för tillfälligt inte hur det ligger till. Oftast när jag vill veta hur saker ligger till ringer/smsar/springer jag till Tinkybell men när just hon är i ett samtal är det rätt svårt att få tag i henne and it makes me loco.

För alla lägga fingert i vattnet så måste jag totalt fede instämma på att detta är och förblir en anti Kissie blogg, så det har du alldeles rätt om Tinks. Du har faktiskt rätt bra åsikter när det inte gäller matte & och att hitta vägen med bussar förstås. But i love you anyway.

 
    winks


En anti-kissie blogg.

Om du någonsin tänk en positiv tanke om "Kissie",
om du besöker "Kissies" blogg flitigt,
om du tycker "Kissie" är cool,
om du (GUD FÖRBJUDE) gillar "Kissie" eller något som har med denna whitetrash-bruden att göra
så har jag bara en sak att säga, dude: du vet var bakåt knappen är.



Nej, för vi alla har råd med brunkräm och solpuder. MEN, har de någonsin tänkt på
att det inte funkar att se ut att ha tillbringat den senaste veckan i jamaica när kroppen
ser ut att ha fastnat någonstans mellan björnarna i nordpolen?

Winky, jag är så glad att vi solar solarium. Att vi inte ser såhär cheap ut. Att vårt hår inte är hemma-blonderat.
Thank GOD.

Tinks

Oroa er inte

Nu behöver ni inte oroa er mer. Winky har hört av sig, she's alive.
HURRA!


S.O.S

Nu är jag orolig. Men bara lite. Efter ett x-antal lever-du-?-sms så får jag inget svar. Detta kan vara både bra och dåligt. Jag vill inte verka vara sån där desperat kompis som skickar fem hundra sms, jag vill vara den coola kompisen. MEN, jag måste veta att du är OKEJ Winky. Winkz har en liten tendens att "sexa upp sig" (haha, minns du när jag skulle sexa upp mig? hahahahahaha) en aning för sexigt, inte för jag har något emot de ;), men alla killar kan inte kontrollera sig när hon sprider sina östorgen genom luften... nej. Jag ska inte ens tänka den tanken. I just hope you're ok bitch.

Jag har, som jag demostrerat väldigt klart för Winky, tappat all min matlust. Vilket förvisso är positivt, saken är den att när jag är uttråkad så kan mat underhålla mig. Ni kan ju gissa vad en Tinky som är ensam hemma har gjort... Luktar det Nutella mackor, eller är det bara jag?


Kisskisskiss
Tink

Big pimpin, Winky!

Eftersom stackars Wink's stressar sönder just i denna stund (hon ska på en date, med vem har jag inte en blekaste aning om, men good luck, hun!) så får jag bli den som inviger denna fabolösa bloggen.

Jag tror jag talar för oss båda när jag säger thank GOD for the novemberlov. Vi har egentligen inte gjort alls mycket utom att ha solat rumporna av oss, men det måste man om man vill förbli fräsch och brun. Dock kommer vi nog aldrig uppnå den bruna färg vi fick i sommras, vi var totally brunast.

Hur som helst så saknar jag Winky redan, kvällen är inte densamma utan henne. Får se om jag orkar lämna mi casa och umgås lite med några vänner. De ska se Greys Anatomy, den idén nappar jag helt enkelt inte på. Nåväl, vi får väl se hur det blir.



<3

Kisses
Tinky

The fabolous life of Tinky&Winky

Antingen så har man det eller inte. Vi har det, ingen tvekan om den saken. Det har vi vetat sedan day one och därför vill vi dela med oss av alla sjuka äventyr som det ger oss. Hur som helst så har ni den stora äran att få följa våra äventyr skriftligt. Kan inte säga mer än lean back and enjoy your ride.

We're back

And now we're ready to kick some blog-ass

RSS 2.0