You know I'm no good..

Jag vill bara understryka att det bara är maskaratårar ibland. Varje gång jag känner tårarna bränner bakom ögonlocken, vet ni vad jag tänker?  Hade denna personen som orsakat mina tårar kunnat gråta för mig? Om jag gjorde samma sak mot personen, hade han/hon gråtit? Svaret blir tyvärr mesta dels nej. Då slutar tårarna och en sorts (bitter) ilska väller upp istället, och ilska är bra. Ilska = hämnd, hämn = kunna sova bra om nätterna.

Jag har kommit i underfund med att jag inte är något förhållandes-material. Jag är defenitivt sugig på den fronten, jag säger att jag ska ringa, jag säger, jag lovar, jag svär på föralltid. Det krävs en sak, en enda sak eller händelse för att slå slint på mina känslor. Jag är opålitlig. Hade jag varit killar så hade jag väntat i någon gränd för att sedan hämnas på mig. Jag är en dålig människa, I admit.

There's a moment to seize everytime that we meet
But you always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine

Tinky shows emotions

Ni vet den brännande känslan i magen när fel person känns rätt? Att känna hur omöjligheten växer som en tumör i mina tankar, det går inte att sätta stopp för. Inga cellbehandlingar kan behandla en tumör som är fylld med känslor och tankar som aldrig kommer att få komma ut. Jag vill inte behöva tänka mer, det är som att hoppas att det kommer börja växa pengar i buskarna i min trädgård. It's just never gonna happen. Det är tankarna och jag och inte han. Föralltid.


Den hjälper mig lite.
 


Ser ni att Twinkisarna har känslor? Det är inte alltid glam och perfekt lagd maskara. Ibland är det svordommar och maskaratårar också.

The Golden Weekend

Hejsan bitches, how's it going?


Som Winky nämnde hade vi a blast hela helgen. Vi skapade skandaler och det blev en massa "oh"-ande samt höjda ögonbryn upp till mount evrest. Publiken var som förbluffad utav vår solariehistoria (förlåt Winky, alkoholen talade) och i slutet av den sista kvällens partajande återstod en enda fråga: är vi eller är vi inte bisexuella? Vad tror ni själva?:) Förutom en massa "bubbel", sexiga guys och vår sexiga närvaro så fanns såklart våra närmsta (sexigaste) vänner också där. Jag älskar er, allihop.


Jag la mig väldigt sent efter att ha fått ett samtal från en väldigt arg kille vars samtal jag ignorerade hela kvällen, även om jag faktiskt bjöd dit honom och han tog sig hela vägen dit men som sagt, jag ignorerade hans samtal och då fick jag ett mycket hatfullt samtal där han berättade om hur han aldrig någonsin blivit behandlad på detta sättet och yada yada yada. Baby, call me when you see someone besides yourself.

Jag vet inte om jag tidigare nämnt att jag konverterar skola, japp, jag ska lämna stackars Wink och smita till JB. Imorgon är det min första dag och jag börjar redan halv nio. Igår natt så fick jag "the hater call" runt halv 5 tiden så jag har sovit knappt 4 timmar, kan ni förstå varför jag (som anser att natten är ung och borde utnyttjas till fullo) planerar att sovas nu?

Anyway, jag orkar inte lyssna på ljudet av min systers tuggande på chips. I fucking hate it.

Godnatt älskade läsare, fortsätt såhär (men kommentera mera)
TinkY


know you love us

Det finns nog inga förnuftiga ursäkter för mitt usla bloggande. Fy och skäms på mig. Nu ska jag inte rabbla upp några dåliga bortförklaringar för det här oförlåtliga uppförandet. Tinky skällde nyss på mig så here i am. Nu och föralltid. Hur som, helgen har varit k a o s. Men den roliga sortens kaos,delvis. Jag har haft huset for my self hela helgen och det var ju tvungen att utnyttjas. Så istället för att kalla över farmor på kaffe så kallade vi över.. tja, halva malmö? Fredagen var dö rolig där jag och T fick avslöjat våra snuskigaste hemligheter för nyfiken publik. Ni vet, what happens in a solarium doesn't stays in a solarium uppenbarligen. Men det kändes lika bra att få ha sagt det, right tiffisniff?haha. Efter tre gräddflaskor, en colasås flaska och lite mer så somnade vi rätt gott tycker jag. Det trevliga sällskapet gav sig av för att få en god natts sömn för att sedan söka upp oss på återbesök dagen efter. Har man en gång mött oss är det väldigt svårt att glömma oss såå givetvis fick de komma åter igår igen. Det blev hur kul som helst med helt sjuka människor och lite BsB i bakrunden mjau. Tinkydo goes wild on saturdays. Hon gör de absolut sexigaste minerna jag någonsin sett när hon "halsar" sin finfina pink-drink och ännu sexigare blir hon när hon låtit drinkarna gå igenom kroppen en stund då kan jag varnar er för b la dövhet och kanske t om men för livet. 5imorses var det dags att sova för att sedan gå upp klockan 9. För att sedan kråla och töja ut musklerna på dansgolvet. Pest och pina brukar det vara men idag kändes det inte lika jobbigt lyckligtvis.

Ikväll blidde de oth&gg med girlsen där vi även inkluderar tinks. Lite naturgodis och mineralvatten på ett ungefär också. Just nu funderar jag på att läsa ut min Carolina Gynning bok. Den slog faktiskt mina förväntningar, för alla som har bauta fördomar mot blonda folk med stora bröst är detta definitivt något för dem då man märker att hon verkligen har mer än 5 hjärnceller och ligger lite högre än IQbadboll. När vi ändå nämner Carolina.. skulle ni kunna vara med i BigBrother? Själv hade jag inte tvekat två sekunder. Förutom att det känns lite för jätte personligt med kameror på toaletten då hela svenska folket ser vad du åstakommer. Eller när du kanske känner att du har hittat den rätte. För kvällen. Och vill visa hur mycket du tycker om honom.hehe. Då kanske det hade blivit lite för bra. Men jag tror nog att jag hade blivit utröstad lika snabbt som jag kommit in. Såvidare inte Tinky hade följt med för då hade antingen hon eller jag åkt ut först eller så hade vi tagit folket med storm, who knows?

Är man mobbad om man kollar på Wallander? zipit tinks. Lite spännande är det faktiskt men inte i närheten av Discovery& History channelv. Lärorikt och himla intressant. Iaf mycket bättre än Dextersaboratorium (hosttinkyhost). Med detta vill jag bara försvara mig och klargör att min fritid inte går ut på att gå igenom detaljerad fakta om usa dollarns utveckling, bara. Nej men man får faktiskt reda på mycket så det är mitt tips till er.

Ska återgå till Egogirl boken


  puss, wink



nja, en 3:a?

the day after yesterday

Jag tänker inte avslöja varför Winky och jag sitter med rester av grädde och kolasås mellan våra boobies. Dagen efter så är allt glitter och glamour som bortblåst, din 3 timmar långa sminkning påminner vagt om Courtney Love -98 och unless du inte har druckit mycket vatten och ätit många mackor innan du la dig så är du troligtvis bakis (som Winky). Ingen gillar the day after, det kan vi nog alla hålla med om. We had a "little" bit to much, men who gives a f u c k? Ikväll så är det party on bitches igen, kommer bli så kul, Vårt manliga bekantskap satte pricken över i:et igår, kommer de lyckas idag igen? Det får vi se.

Jag och Winky ska pressa i oss lite nyttig pizza, dricka cola och snacka skit, sedan får jag nog hem och duscha och hämta lite nya kläder och sedan ska vi laga romantisk middag, sätta britneys nya skiva på högsta volym och påbörja vår  3 timmar långa sminkning. För ikväll, då ses vi fan i mig i dimman.

Winky sitter och kollar på History channel, jag vill kolla på Discovery channel men icke. Hon kollar på någon överdrivet tråkig dokumentär om USA's sedlar som blivit orättvist behandlade. Hur bra är ett program som får sändnings tiden "13.15 - 14.00". Shit ass tv program. Woho, nu bytte hon till Animal planet, yes yes yes. Nu ska vi sörja lite över dom orättvist behandlade och låta dagen leda oss dit den vill.

i love it

I got it all. Denna helgen kommer rocka, jag känner det på mig. Anyway, så sitter jag här insmörjd i cocoa butter och luktar ljuvligt, Vill äta av mig själv. 

Någon undra var lacktightsen kommer från och hur mycket de kostar, de kommer från Gina Tricot och kostade från början 149. 50.... en vecka senare kostade de 179.50... nu kostar de 199.50... Sad but true.

Nej, klockan är alldeles för mycket och mötet som beslutar allting är imorgon tidigt så jag måste följa John Blund ut till drömmarna. Robbie Williams väntar där, trotts allt.

Godnatt.
T i n k i

en bra dag

Jag är SÅ glad just nu. Fick ett samtal imorse som gjorde mig över lycklig så jag svävar på moln förtillfället. Imorgon gäller det alltså, jag är så taggad. Ska ha på mig mina nya lacktights på mötet. Jag vet inte varför, jag har bara beslutat det.


Nu ska jag möta Winky, det blir shopping, sola & fika. I love you bitch.



Tiiinkz

lonley, i am so lonley

God morgon sexyness,

Hoppas ni mår bra, för det gör jag iallafall. Ska snart bege mig till stan all by myself. Winky är i skolan. De är inte jag. He he he.

Jag måste bara påpeka att mitt hår är så jävla snyggt idag, jag vet inte varför men jag älskar det just nu. Det har lagt sig perfekt efter gårdagens "sömn".

Egentligen vet jag inte varför jag ska till stan, eller jo, jag vill inte råka utför badkars-incidenten igen.. Så jag måste göra något iallafall, men har bestämt mig för att handla ett par lacktights (so hot!) och lite krimskrams tror jag. Nu ska jag fixa mig vidare, förlåt för ett ointressant inlägg men så är det ibland ju, everything in out life can't be all fab and glam, eller jo, det kan det men inte när man sätter det i skriftligform. Ja, anyway ha det fint jag skriver sen,

tinkes

förbjuden frukt

Varför är killarna (som egentligen borde gå runt med stora skyltar där det står: EJ POJKVÄNS MATRIAL. KOLLA INTE ENS PÅ MIG. JAG ÄR ETT BIG NO NO!) så tilldragande? Man vill ha dom och bara göra det man vill göra. Misstolka mig inte. Jag är inte sådan, är mer av en sweet talker. Jag äter mer än gärna utav den förbjudna frukten. So what? Eva gjorde det, George Michael gjorde det, varför kan inte jag?


Lockande? Vet ni ens vad det betyder?

Verkar som de flesta blev lockade av "this is where sexual inhibitions will be protected"...

Hur som helst, jag är SÅ glad att statistiken bara stiger och stiger och ändå så "lanserar" vi knappt vår blogg. Jag fattar inte bara varför det ska vara så svårt att kommentera. Ni kan göra det anonymt, eller fejka ert namn (vissa folk tar detta för vana), do what the hell you want men börja kommentera.

lägre än glocalnet faktiskt..

Vissa människor sjunker way to low, gränserna som verkar vara glasklara är lika suddiga förvissa som min pappas syn är när han ska bedöma vilken färg lila är ("jo, om jag får säga MIN mening om färgen så är den blå... eller nej, rosa.. nej.. blå rosa.. JA blå rosa.. Eller vänta... Är den röd?..").

Jag har bra och dåliga nyheter, vi börjar med de dåliga:
JAG, går härmed officielt ut att jag inom snart framtid ska återvända till blondinernas värld. Yep, and there is nothing you can do about it. Gäller alla.. inklusive D som har en bra övertalnings effekt på mig.

De bra nyheterna (håll i dig Wink):
JAG har ordnat en flaska champagne till oss som vi ska tömma i helgen. Inget slår sexiga killar (som tack GODE GUD är plus 18.. tror mina vänner har fått nog av vår egen generationskillar) och en flaska champagne som får varje tanke att lukta sexigt, varje knäskål att bli svag, varje kind att blossa - ses vi i dimman, girls?

Förresten, a big have-to är Britneys nya skiva i IPODEN. Har ni inte den där än - get it. NOW. Jag har redan personliga favoritlåtar, har ni?

Kom nyligen på att jag har prov imorgon... eller okejdå, jag har vetat det all day long men jag har inte orkat ta tag i det. Jag vet inte ens vilket ämne vi har prov i... Jag vet inte ens när vi börjar.. Jag vet inte ens vad vi börjar med.. WINKY? SOS!

sleeptight, darlings
tink

Hahahahaha

...man kan tro att rubriken är en "jag-vet-inte-vad-jag-ska-skriva-för-rubrik-så-jag-skriver-massa-haha"-rubrik men icke. Winky och jag kan inte sluta skratta. Hahahahaha. Så patetiskt. Så sorgligt. Hahahahahaha. Så otroligt skrattretande att twinkisarna rullar sig av skratt.

lite vardagslyx för Tinkz

Hejsan mina små raringar!

Vad gör ni? Pluggar? Kollar på Greys? (vilket jag misstänker en viss Winky gör) eller läser ni vår blogg? Själv så är jag nyligen hemkommen från en liten "motionsrunda" med en kär vän till mig, köpte även med mig en Cosmo tidning som jag ska läsa lite och sedan ska jag ladda ner några till Paris Hilton serier. Im in love with her!


kolla så het kamera jag bestället, älskar den.

snabbis

överdryg administrations lektion nu. Tinky är inte närvarande för tillfället och om hon kommer bli det i framtden är för mig än oklart. Min käraste mobil ligger nere i skåpet så jag får hålla ut med att v'änta på det slutgiltliga svaret. Om hon nu svarat, who knows hon kanske har blivit hämtad av ett UFO.. det där är riktigt konstigt. Åh, nu måste jag logga ut. Turismtrams kallar


kiss

winks


winkys respons

SMS från Winky:
Tinky, inser du att du just bjudit den yttre civilisationen till vårt land? Du är den utvalde och nu står våra liv på spel för att du avslöjade din källa. Var det skyddat nummer? Bröt personen? Dem har kommit för att hämta dig...

Well... jag kanske borde börja med att säga: I come in peace?..


(DOM RINGDE IGEN OCH SA: "ELLO??? THANK YOU??")

it's a hallelujah moment

Internet har spårat ur, helt seriöst det är segare än turism lektionerna. Jag har försökt komma in här i typ en timme, eller ja, att komma in på någon sida alls överhuvudtaget, och nu slutligen lyckades jag.

Fick nyss ett jätteskumt samal från något jätte lång okänt nummer, "killen" eller vad för något det nu var pratade som en alien, först sa han/den något, och jag sa: VEM-ÄR-DU? Sedan bara fortsatte saken att snacka sitt ukulele-språk och jag fattade inget, han avslutade sitt tal med att säga något som lät som ett hot och la sedan på. Samma sak hände faktiskt när jag var hos en kompis, jag tvingade henne svara och hon sa att någon ringt fel, men de är samma nummer. Vem kan det vara? Aliens som varnar att de snart ska invadera jorden? Terrorister som använder mig som kommunikationskälla? VEM-ÄR-DUUU? VAD-VILL-DUUU? Mayday, mayday!

Idag var en helt vanlig (o)händelserik dag, jag och Winky fick hålla uppvärmningen på idrotten, vilket inte var det smartaste valet då vi inte rör oss mer än nödvändigt. Men så är det, vi var tvugna att impa med våra dans-skills så vi körde en rejäl omgång som vi själv inte orkade egentligen och det slutade med att Twinkisarna flåsade istället för deras underståtta.

Just nu är internet lika funktionellt som Britneys hjärna var när hon rakade av sitt hår, jag kommer inte ens in på messenger vilket gör att jag känner mig mycket avstängd från civilisationen. Känner mig så ensam. But no worries for Tinks, snart ska jag möta upp Winky och vi ska inhandla nödvändigheter inför superdupertvkvällen.

Jag har inte mycket aningar om hur vädret är runt om i Sverige men här är det så kallt att benen skakar som en mobil-gone-wild (alltså vibbrerar i full fräs) och de gånger jag valt skinnjacka (for the good look) framför big bauta dunjacka (looking like kingkong) har jag svurit på alla språk. Mössa och vantar bör medtas vid utgång..
(UPDATE: skumis-alien ringde precis, samtalet var väldigt u-ku-le-le-igt och jag fattade noll så jag utropade SWEDEN, SWEDISH, SWEEEDENNNNNN. Vet ni vad Mr. Alien svarade? "Sweden? Thank you, thank you. Sweden..". Vad i helvete menar han? Ska han hälsa på mig nu. Det lät som han även sa "Visit Iran/Irak, visit?" men jag är inte säker, samtalet var som sagt på ukulele-språk och det språket är nog min svaga länk).

Nu ska jag försöka sova lite och sedan ska jag träffa my little pony winkis.

cold kisses
tinkEEEEEy

We? Gone? You wish!

Inte alls har vi försvunnit, vi har "återhämtat" oss efter en liten "break up". Winky var otrogen och jag var tvungen att straffa henne. Vulgärt. Hihi!

Winks, seems like vi har fått lite konkurans. Well, jag säger att bloggvärlden bara har plats för två Twinks, vad säger du?

ANYHOW, så ska Winkys föräldrar åka iväg denna helgen (och jo, W det är SÅ ute med "ff"... Sorry, hun..) och gissa vem som flyttar in över helgen? Japp, that's right. MOI. Vi ska ha så kul, vi ska laga middag i underkläder dansandes till Brittans nya skiva. Vi ska låtsas att vi nyligen flyttat dit och leka The Hills. Vi ska ha fiesta, vi ska leka med pojkar, vi ska bada bubbelbad mitt i natten, arrrrrrrriba! Detta är THE twinkweekend.

Klockan börjar tyvärr bli mycket, jag ska upp om 5 timmar och jag har fortfarande ett halvt avsnitt kvar av "Paris Hilton's My new BFF", thank God for nerladdnings program eller vad säger ni?

Goodnight kisses,
er tinks

happy monday

ursäkta för detta extremt långa uppehåll men det har vart mycket på senaste tid och internet klydd (typ). Jag ska ta tinky i hampan så vi får igång detta igen.

Under dessa 2 veckorna eller vad det kan vara. Har det hänt väldigt mycket, otroligt väldigt mycket. Skola hit&skola dit, lediga dagar och mindre lediga dagar. Stinks kanske t om ska byta skola. It makes me sad och ibland funderar jag på att förbjuda henne. Men its her life och hon kommer inte undan de underbara tvkvällarna med hormondämpande medel och andra metoder för att få oss på de goda banorna igen. Utan det kommer bli mer och av dem.

Ihelgen är det ff ( ärdet lite olddays och säga ff kanske) men det är vi så det är fiesta som gäller. Hela helgen, först ska vi på hemligt uppdrag på fredagseftermiddagen med en stockholmare och hans buss för att rädda en viss sak. Mer om det får ni reda på sen då vi vet ifall operation m--k funkade. Juste tinkidi vi får inte glömma att handla vita t-shirts. Påminn mig att påminna dig sen. På fredagkväll blir det operation T-town och förhoppningsvis så slår det våra förväntingar, och sen hoppas vi att det slår igen något annat också (hahah tink tänker efter) sen får vi la se. Sen får vi se vad lördagen har att erbjuda, roligheter får vi hoppas! Nåväl, åter till nagelfixeri.

puss
winky


Dagens feta dilemma

Nu har jag legat här i sängen i princip hela dagen. Har varierat lite mellan bok och datorn. Är rädd att jag ska växa in i sängen snart, men det är så mysigt. Fido ligger här brevid och gosar sig och varje gång jag känner att jag är redo att möta duschen så känner jag att nej, jag ska sova lite först men så blir jag pigg och då tar jag fram boken (En shoppaholic; får en syster, världens bästa bokserie!) och läser tills jag börjar se dubbelt och då blir jag lite sugen att gå in och datanörda mig, när jag slutligen tröttnat på det så känner jag att NU ska jag bannemig hoppa upp ur sängen, men då kommer tröttheten tillbaka. Har inte ens ätit frukost, bara lukten fick magen att vända på sig. Hur länge ska detta pågå? Jag börjar bli trött och det är så behagligt i sängen att jag ska försöka sova och om jag inte somnar innan 14.00 så ska jag faktiskt gå och duscha på momangen.

toodles
tinkeeeeey

(nu stack till och med Fido, buhu!)

Givvakt för min mormor

Imorse när jag vaknade av att min lillasyster och kusin sprang upp och ner för trappan, fnittrade och hade sig så tänkte jag bittert "men håll käften, jag behöver all den sömn jag kan få", och vet ni vad som gör det ännu bittrare? Jag skulle ha varit uppe vid den tiden, eller nej jag skulle varit i skolan vid den tiden. När jag vaknade klockan tio kändes skolan som en bortblåst tanke och det var en självklarhet att jag fick ringa och sjuka mig nu.

Mamma och pappa har övergett mig, åkt till Prag med moster och hennes man. De har det säkert skit kul. De lämnade mig här med min mormor och mina kusiner, och allt jag vill veta är VAD FAN TÄNKTE NI MED? Inte nog med att det är jobbigt att spendera dagarna med dem, på kvällarna måste min mormor ta lugnande tabletter när jag är ute för hon blir så orolig. Ibland när hon ringer hem till oss och jag låter lite kravlig så börjar hon genast ge mig order att dricka te och äta honung och sedan återkomma till henne om hur vida jag blivit bättre, och gör jag inte det, ja, då ringer hon om ett par timmar för att kolla så jag gjort det. Och om det inte hjälper så kommer hon hit med nypressad frukt juice där hon ibland slänger i morrötter och rödbetor. Det är lika äckligt som det låter kan jag meddela. Hur som helst, så är månadens största fest såklart just denna helg då min mormor har makt över mig. Det kommer bli en rå kamp när vi ska sätta tiden då jag ska vara hemma, men jag tänker kämpa - för kung och fosterland.

Winky sitter förmodligen just nu i skolan och har någon jätte tråkig lektion, mina tankar är hos dig, darl. Själv hade jag tänkt och sova i någon timme och sedan tvätta mitt hår och sätta igång och locka det så det är klart.

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har känt mig så nere den senaste tiden och jag vill inte föra vidare min nedstämda energi.

K i s s e s
tinkz

to be or not to be, it's up to me

Har inte bloggat på hela dagen, men vet ni varför? För att jag lider av extrem ångest, känns som någon lagt en tegelsten i min livmoder och mensvärken bankar på. Bättre blir det inte när jag fått spendera halva dagen med att lyssna på HSM låtar, ja, allt i från 1 2 OCH 3, tänka sig? Min syster är besatt kan man tycka.

Jag har inte velat utsätta er för denna mensångest jag just nu genom lider så jag har hållt mig borta, även om fingrarna mer än längtat efter att få dansa balett över tangenterna. Men nu är jag här, och ni får helt enkelt deal with hur detta inlägg utformar sig.

Dagen började som sagt inte särskilt bra då jag som sagt råkade missa en lektion, låt mig bespara er sorgen genom att skit i att berätta hur otroligt onödig, tråkig, irriterande, skitjobbig och regning denna dagen har varit.

Det är en sak jag länge tänkt skriva om i min blogg men inte orkat helt enkelt och det är angående det här med hur och hur mycket man sminkar sig. Detta är något som är upp till varje människa och jag tycker inte att någon ska bli bedömd efter hur mycket de sminkar sig. För mig är det svårt för jag har utvecklat en mycket ordinär kärlek till smink. Jag kan en dag vakna och känna "idag ska jag satsa på den naturella looken" och sedan slutar det ändå med att jag spacklat mina ögon så mycket jag kunnat. Alltså, vi har alla en egen uppfattning om hur det ska vara, eller hur? Jag tycker till exempel det är en sak att dränka sig i puder, dränka sig i maskara (ihop klumpad dessutom), dränka sina läppar i concealer eller whatever och det är en helt annan sak när man arbetar fint med ögonskuggor och liknande. Jag är trött på att jämt få höra hur mycket jag sminkar mig, för jag sminkar mig faktiskt inte så mycket, inte i mina egna ögon. Jag menar, inte går jag och säger "ush, vad fula de skorna är, helt överdrivna" eller "gud vad ful den gröna tröjan är, helt överdriven". Det är inte de andras ögon som egentligen ska uppskatta de man själv bär utan det är DU som ska vara nöjd. Hur mycket än folk försöker att klanka ner mig för hur jag sminkar mig så kommer det aldrig att funka, jag är nöjd med hur jag ser ut och hur jag sminkar mig. Nu är det inte detsamma som att jag säger att jag tycker att jag är skitsnygg och sexigast och så vidare, utan jag är nöjd.




/
tinky.


We're born beautiful

Jag såg nyss Las Vegas på tv och vem, säg mig VEM är snyggare än Josh Duhamel? Danny asså. Han är grymt jäkla döds läcker. Serien är bra men med Dannyboy blir den enormt mycket bättre och man får en särskild dragningskraft till tv:n när man vet att hans allvarligt sexiga face ska visas in en hel timme.mjjjau. Så har ni inget att göra en regning eftermiddag som denna så slå på tvn halv6.


Tonight bliver det Dhw med girlsen inkl.tinkybu herself. Då det brukar hända att socker kommer in i bilden. Personligen har jag varit duktig under min anti-godis månad medans det finns folk (hmm..) som missbrukar den totalt. Det kanske har hänt en eller annan gång att jag gett mig p.ga. utpressning men nu får det bli slut med det.Jag sätter stopp. Idag är det sista dagen då jag kommer inärheten av söttma igen- ever. Det känns även som jag borde ta i med hårrrdhandskarna när det gäller det gyllene ordet, träningen. Man kan ju alltid glömma men tink jag tycker synd om dig om du redan kommit in i min farmors fotspår med senilheten eller är det kanske med ren flit du försöker komma undan den underbara tiden som vi har tillsammans bakom de stängda dörrarna i de svettiga kletiga kämpiga klibbiga gymväggarna? You can run but you can not hide:) iknow you love me.

puss

wink


Oops I did it again...

Jaha. Då sitter man här igen då, struntat i den första lektionen även om jag lovade mig själv att det var slut med det. MEN denna gången kan jag försvara mig med att det faktiskt inte var mitt fel alls, utan det var så att jag råkade tappa min mobil på golvet (vilket gör att det totally är tyngdkraftens fel) så att den gick i sönder och så har jag spenderat resten av morgonen för att försöka hitta min motorola som ändå ser okej ut. Istället hittade jag min gammelgammla samsung. Den är ful liten och otrendig, men bättre än inget, right?

Så vad gör ni tidiga morgnar när ni "råkat" missa den första lektionen? Själv börjar jag sminka mig och njuter av att jag bara kan ta det lugnt. Jag lever och dör för smink ska ni veta, jag är inte traditionell av mig och bara duttar på lite maskara, nej nej här ska det sminkas! Ögonskuggor i olika färger tonade in i varandra, jag testar alltid något nytt, eller när jag har tid, vill säga på exakt sånna här morgonar. Bäst att sätta igång, tycker jag.


ha en fin dag, snyggingar.
Tinks


Jag vill...

ÅKA UTOMLANDS, nunununununu! Det här vädert ger en hemsk ångest och jag är redan trött på det och vi har nyss kommit in i helvetes november. Det närmaste vi verkar komma någon slags värme nu är solarim, god bless solarium asså. Det må va dyrt men det är så underbart skönt att bli ihop pressad av två väggar som gör dig brun så man slipper ha albino känsla nu över vintern. Jag vill även avsäga mig från allt som heter skola och bara sticka. Vart bryr jag mig inte, bara tinky följer med så blir det säkert bra. När våra små huvud slass ihopa burkar det alltid oftast sluta med något bra, lever man efter mottot: YES WE CAN!  Så är niet omöjligt. Right?

Just nu sitter jag och proppar i mig klementiner. Klementiner är ett tecken på jul och luktar underbart, lika underbart är det kanske inte att ha lukten i sig i flertal timmar efter men är det gott så är det. Anledningen till detta plöstliga fruktintag är att jag har ständig brist på C-vitaminer och eftersom jag är hyprokondiker (eller vad det heter) känns det lämpligt att äta det iom att jag nyss upptäckte att jag har en annorlunda ögonsjukdom. Nu har nämligen mitt öga fått en öm-bukla som hindrar mig från att peta på mina ögonfransar och klämma på dem som jag gör när det finns brist på annat.



Jag såg tinky lagt in burnin och visst älskar man bara den låten. Jag är lite små stolt att hon älska en av "mina" låtar eftersom jag fått konstaterat at min musik smak suger, men jag kan inte hjälpa att CrazyFrog inte tillhör min 10-topp lista:)


Denna låten är uuuuuunderbar, så himla mysig

Föresten, vad händer på nyår?


love

winks


Solkysst



a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö
se, jag är inte alls iq befriad.


Sola och bada och piña colada, någon?

Det är som Winky säger. Vi är instängda i en värld utav mörker och läxor, vart tog fiestan och piña coladerna vägen för inte är de här iallafall. Jag saknar sommaren, jag saknar att smyga ut genom fönstret hem till Winky för att sedan se skräckfilm med killar vi träffade bara för deras bil var to die for. Jag saknar sol, värme och jag saknar de härliga sommarkvällarna som vi spenderade med våra likabruna själsfränder som jag tyvärr inte kan nämna by name här. Jag saknar allt, jag gör verkligen det. På sommaren är livet en fest. Nu är det typ.. bakfylla och på våren ja, då börjar förfesten, man laddar upp med jämna steg mot sommaren som för varje år blir bättre och bättre.

Nu tvingar Winky och emp-man mig att promenera.
Har ni hört på maken, promenera i denna kylan. Fy fräs.


kalla kyssar
Tink

Burnin'



Nämen se vilken underbar låt Winky skickade till mig. Älskar ni inte också den?

Stressad? Vad betyder stressa överhuvudtaget?

Jag gillar att tänka att jag är särskild, att det är något särskilt med mig. Som t.ex när jag går till frisören kan jag börja fantisera om hur hon utbrister "Men guuuuuuud ditt hår är helt otroligt" eller prövar ett par skor och att en främling ska komma fram och säga "dom skorna är gjorda för dig". Ja, i alla situationer fantiserar jag om att jag är speciell och att det är något särskilt med mig. Och nu har jag kommit fram till att det är jag. Jag är särskild. Men det är du med för den delen. Fast inte riktigt på det sättet som jag fantiserar om. Vi alla är unika, ungefär som stenar. Det finns inte en enda helt identisk sten. Vi är alla unika och särskilda men vi strävar alla mot samma mål: perfektion. Vad vi behöver är något som kan påminna oss om att vi aldrig kommer bli perfekta, vi är för unika. Det som är perfekt i mina ögon (Jessica Alba) är inte perfekt i någonannans. Gott folk, vi kommer aldrig att bli perfekta.

Idag så började vi sent sent sent som Winky påpekade och jag lyckades ändå bli sen. Det känns som om det är en förbanelse över mig, jag är sen hur mycket jag än stressar, eller så är jag bara rent av för lat för att orka bry mig om att de är en halvtimme kvar tills vi börjar och jag har ännu inte hunnit sätta igång och sminka mig. Iallfall så trippade jag iväg på mina små ben även om jag var hur sen som helst så skulle jag ta mig dit, whatever it takes liksom. Jag går på engelskan, och sedan på mattematiken blir JAG, Tinky, utslängd bara för att jag råkade glömma min bok. Vet ni, jag tycker att Jan Erik kan ta alla världens matteböcker och stoppa upp någonstans.....

Om ett par veckor så ska jag flytta hem till Winky, över en helg :)
Jag undrar visserligen hur det kommer gå då både Winky och jag har för vana att tappa kontrollen. Alltså, tappa kontrollen på riktigt. Vi förlorar greppet om verkligheten och helt plötsligt kan grisar flyga i vår värld och att åka in till stan mitt i natten är plötsligt den bästa idén sen colan uppfanns. Vi får se hur det blir, vi lovar att hålla er uppdaterad om alla små detaljer förutom de snuskiga. Vi måste sätta gränser, kära läsare.



k i s s e s
Tinks

gokväll


Hur lyckas man få myggbett mitt i vintern? herregud


Nåväl,det har varit lite slött med uppdateringar på sistonde meen är det helg så är det. Känns som det det var fredag igår och det är redan söndag. Det går alldeles för fort tycker jag. Skoldagarna får mer än gärna rusa förbi men inte helgen. Vi kan iaf trösta oss med att vi börjar kl1 imorgon och går ynka 2 timmar så vi har lite av en extra helgdag vilket är perfekt. Sen har vi även ledigt på torsdag då det är utvecklingsamtalsdag men det ska varken jag eller Tinku ska gå på det så det blir nog en sovdag skulle jag tro. Så vidare vi inte ställer klockan på 9 och tar oss en simtur, har redan hittat ett offer...


Kvällen spenderade jag och tinky framför tv:n med alla möjliga sorters grönsaker, på ett ungefär. Jag planerar på att anmäla T till S.Ö.B men det känns som jag borde låta bli då hela svenska folket antagligen fått en rejäl chock och jag hade inte heller velat utsätta Pontus Gårdinger för henne heller med gud vad det hade varit roligt. 500 000 tjoff i fickan och sen hade vi dratt. För gott. Hursom, nu är det dags för mjölk med lingon, även känt som lingonmjölk för er som inte visste. Testa det och ni kommer fastna i ett enormt beroende.

kram

winks


WHAD UP?

Jag är ... förvirrad... nä det är fel ord, jag är FÖRBRYLLAD.
Jag är en trogen Beyonce älskar och låten If i were a boy är en självklar favorit.

MEN VAD FAN TÄNKTE HON PÅ I DENNA VIDEON?


What's up med de plötsliga Janet Jackson-rycken? Och kläderna? Nigga say whaaaaaat?'
Jag är så ledsen, detta är crap.

Vi kommer att ta till alla medel!

KÄRA LÄSARE,
Nu börjar jag bli lite trött på er och jag tror Winky håller med. Ni sitter där hemma bakom skärmen och läser våra inlägg utan att kommentera. Har ni någonsin hört talas om "ge och ta"? VI ger och ger och ger men ingen respons förutom från Sandra vilket gör oss båda grymt taggade varenda gång men ändå. Om ni vill ha fler inlägg så får ni börja bli lite mer aktiva, eller så börjar vi strejka och skriver inte nya inlägg förens det sist skrivna blivit kommenterat. Ja, vi kan vara hårda vi också.

thank god its friday!

fredag allesammans, veckans näst lyckligaste dag!

Skoldagen gick som smort eftersom vi hade 3 ynka lektioner eller cirka 2 ½ eftersom min käre mattelärare JanErik är väldigt givmild när det gäller fredagsförmiddag då vi får äta under halva matten. Han har sina dagar.

Sen har vi tinkybinky som har lärt sig hur man knappar in sjukanmälnings knapparna på telefonen så henne fick vi uppleva denna fantastiska (urtråkiga) dag utan. Men samtidigt har hon förhoppningsvis lärt sig en läxa att skolan kan löna sig och vara bättre än sovmorgnarna då man aldrig vet vart man har sin lilla mami.

Imorgon var det menat att vi skulle se Saw V men eftersom SF inte kan planera bättre än att bara visa en poppis film sent på kvällen så blidde det inget. Om vi inte skulle sitta på vars en sida på biosalongen och  försöka konversera med varandra förstås. Men jag föredrar att ha Tinks bredvid mig så jag vet att hon lever. Egentligen föredrar jag att kolla på film hemma,även om jag älskar bio. Varje gång man är på bio är det alltid någon som ska prassla eller tvungen öppna sin läskburk under filmen eller smaska så högt att det hörs till Danmark och det är såååå enarverande att jag bara vill gå därifrån. Sen är jag inte världens längsta heller men då är det ju självklart att den längsta personen på hela bion med afro ska sätta sig mittemot och blockera texten på den gigantiska skärmen. Grymt störande.

saker som jag stör mig på inom SF

*  vaaaarför ska man behöva vänta i en kvart för att gå på toa? man missar filmen +alla toaletter är ohygieniska och ostädade

* lösgodiset, ett hg för typ 20kr??? det ska räcka en hel film hallå

* det finns kort folk, som mig &tinkus, hur hade dem tänkt att vi skulle se när det plöstligt hamnar jättar framför oss?

* det funkar inte heller att ha 3 kassor öppna när där står minst 500 törstiga-filmsugna människor som väntar på att få beställa

* varför kan man helt plöstligt inte reservera biljetter om där bara råkar vara typ 20 platser kvar? ska man behöva åka ennnnda dit för att få sina biljetter och sedan åka hem och vänta och sen tillbaka? dont think so.
  
   m.m


El Tinkybo nöjer sig visst inte med 17 timmars sömn utan måste få ytterligare 3 timmar på eftermiddagen. Kära vän, jag börjar se mer & mer likheter mellan dig och Skalman. Snart känns det som jag måste ringa sjuttio gånger just bara för att se så att hon sover gott..mohah. Nu måste jag dra mig till pirr och handla comviqkompis kort med emp innan hon blir aggresiv.

ciao

winky

Show me the money $

Tänkte ta och blogga lite innan Simpsons börjar eftersom Winky är så jädrans lat och aldrig gör det.


Jag sitter inför ett stort val - skall jag sminka mig eller skall jag inte sminka mig? Kameran lär ju dras fram och då vill man inte sitta där och se ut som Seinfeld goes hasch. Jag har så väldigt tråkigt mina vänner att ni inte ens förstår det. Inte ens mina bruna ben gör mig lycklig, ack ack. Jag kände en plötsligt absistens till att shoppa och sedan när jag kikade i plånboken såg jag det förfärliga. 300 kronor kvar. Utav lite mindre än 2000 kronor har jag 300 kronor kvar. Jag svär dyrt och heligt att jag inte har en albinoblekaste aning om vart mina pengar är. Och så ska jag till Ullared imorgon. Gash. Jag är så jävla dömd alltså. Jag måste lära mig hantera min ekonomi, måste måste måste. Det är två eller tre veckor till jag får mitt studiebidrag. I'll never survive.

Nej, nu ska jag ta och kolla på simsons och respektive sova och då kanske jag orkar sminka mig sen.

love & kisses
er tinks

I can runt but never hide from my moma

Läsare, snokare, vänner - nu är ni en hel jävla armé. Välkommna.


Dagen började inte bra för min del, inte alls bra. Blev väckt av min otroligt irriterande alarmsignal och jag snooza mig  genom morgonen fram till att det inte ens var lönt att gå upp ur sängen. Då insåg jag (nu resonerade jag faktiskt från det att jag inte kunde plocka på mig en hel dags frånvaro) att mitt enda val var att sjukanmäla mig, lyckligtvis har min otroligt inkompetenta skola ett urdåligt system för allt man behöver göra är att knappa in sitt personnummer och vipps så är man befriad från helvetet. Så där la jag i min säng, helt jävla över lycklig att jag ännu en gång lurat dom diktatoriska jävlarna i skolan (och även mamma), jag somnade mycket, mycket lycklig. Ja, för att sedan bli väckt av att min mamma ringer mig halv tolv så jag rusar ut på balkongen och berättar att jag alldeles nyss slutat och ska hem, och hon gick på det såklart. Sedan när jag satt på toa och tömde min urinblåsa (ja, vi alla har en sådan och vi alla måste tömma den) var jag lyckligt omedveten om att mamma kom hem. Tills jag hörde min syster rusa upp för trapporna. Jag är inte bra på att hantera panik så i största hast gömde jag mig mellan väggen och badkaret med en handduk på huvudet vilket faktiskt inte hade behövt sluta så olyckligt om det inte varit så att min mamma skulle duscha just idag och kom upp och hittade naturligtvis mig liggandes mellan väggen och badkaret med en handduk på huvuvdet - and now you do the math..

Hur som helst så avslutade jag precis mitt stora glas med färspressad apelsinjuice. Nu luktar hela jag apelsin och det är inte kul så jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och samtidigt skrubba av mig alla döda hudceller så färgen fastnar bättre när vi solar, jag och Winkywo.  

Idag, vad gör ni idag, käraste läsare? Själv ska jag först hälsa på min mormor (för nu har det gått ett par veckor och det är dags innan samtalen börjar ösa in)  och efter det ska jag och Winkis bort till en kompis för att laga mat och ha en ultimat tjejkväll (även om killar lär närvara senare under kvällen).

Ha en uuuuuuunderbar kväll för det ska vi ha.

kisses
Tinky

Obama och sexiga simmare

Jag måste försvara mig. Måste.
HUR lätt är det att simma när E & Winky hela tiden ska skratta åt mig? Det är inte så lätt nej. Och inte heller gör det saken bättre att simlaget var där. Deras sexiga kroppar fick mig att tappa intresset på sekunden sen blev det ingen mer med det.

Jag håller faktiskt med Winky, den här stalkern är inte en vanlig stalker. Han talar om för henne hur mycket han älskar henne för att sedan undra om hon röker. Nej, då blir man lite "hmm.. baaaack off..".

För övrigt har inte mycket hänt, vi har solat, Obama har vunnit valet (var inte hans tal helt fantastiskt? Typ alla mina killkompisar fick tårar i ögonen och då är det verkligen något!) i USA och där säger det stop.

Nu ska jag inte tråka ut er mer.
Puss på er och winky, du får din puss you-know-where sen hihi!


Don't hate us cause you aint us

shalom everybody!

Det har varit en typ av pain in the ass day idag. Inte jätte överväldigande att gå upp halv 7 inte. Verkligen inte. Winkygirl den mini grisen fick sig en extra sovmorgon av egen begäran medans vi andra plågades bland ekvationer och bråkformer. Hur lönt är det egentligen att man ska kunna sånt? Vi kommer aldrig någonsin få användning av det tramset.

Men seeeen! Bar det av till träningen, dagens asboluta "höjdpunkt" enligt kära Jolanta. Hon älskar det, så mycket att när vi väl är där så spenderar hon tiden med att kolla in i väggen och njuta av stunden istället för att kanske springa på löpbandet och ge järnet eller påstå att det är bra träning att gå en sjundedels km/h då man bränner cirka 1 kalori om man har tur. Du  kommer inte undan. Innan vi lade ut all våran power på gynekologsmaskiner& Balboa aparaterna, simmade vi av oss några kilon (in our dreams) så sexigt som bara vi kan göra och körde ank-leken.hehe. För snart är det sommar vilket är lika med Grekland för våran del och eftersom flodhästar inte är tillåtna på de grekiska stränderna har jag inte mycket mer val än att plåga mig.

Jag fattar inte HUUUR f-ing tröööög en människa kan vara. Man smsar inte hundra sms varje dag i 3 dagar i rad och sen när man skickat cirka tjugo meddelande och fattar att den inte tänker svara och istället sedan ringer, FEM GÅNGER??? direkt efter. Bör man då inte fatta att man inte vill prata med denna enormt riktigt skit störiga irritationsobjektet.

Nu ska jag försöka hasa mig till duschen så smått utan att se totalt förlamad ut av all träningsvärk. Det är förjävligt men det är iaf en bekräftelse på att man har rört sig. Den enda bekräftelsen.




puss     

winks



(och puss you-know-where på dig tinki)

UPDATE

Har fått censurera och ta bort en hel del ur bloggen för nu blir den officiell :)


Tinky Winky Dreams.

Och jag som trodde det var slut med Rocky. B...

Whats up era små parasiter?
Jag ser att ni bara vill ha mer och mer, ni klickar er in här i hopp om att det kommit en uppdatering and guess what - it has!


Idag har jag (försökt) gymma med Winky men hon skulle "Balboa" sig hela tiden. Det är inte kul när man står där efter en halvtimme på rullbandet, så andfådd så det visslar när man andas (ibland undrar jag om jag har en 80årings kropp?) och så står hon där och ökar farten OCH tiden. Inte ett tecken på utmattning. Inte en svettdroppe i pannan. Själv har jag under den halvtimmen hunnit springa "på toa" minst fyra gånger. Winky, jag vet inte hur jag ska säga detta men... jag tror att vi borde separera under tiden vi gymmar. Förlåt. Hur som helst så kanske ni frågar er VARFÖR GYMMAR NI? Ja, man kan ibland tro att något gick snett vid födslen när man ägnar sin fritid åt en sportslig aktivitet då de finns risk att man blir svettig och andfådd. Jo, det är såhär att sommaren är påväg (och nej säg inte emot mig på denna. Både Winky och jag lever för sommaren. Sommaren är påväg och end of discussion) och då måste man bli lite ... fit ni vet. Tro mig, vi gör detta totally för er skull, our booties are not to play with..


Jag har gjort en lista (noggrant genom tänkt) på saker som stör mig:
- När man pratar med någon intressant i msn och de påbörjar skriva en mening och sedan tar de bort den. Sedan bara kommer inget mer. Hallå, vad hände liksom?
- När folk underskattar min/vår kompetens. Vi må vara föredetta blondiner, men jag kan stolt säga att vi är mycket smarta föredetta blondiner. Och jag menar blodigt allvar.
- När man missat samtal från dolt nummer. Vem äro du "dolt nummer"? En främling? En vän? En gammal bekant? Polisen? Jag kan fortsätta föralltid.
- Störiga turkar på facebook. Förlåt, förlåt så himla mycket men de stör mig. MIN INRE FRID KOMMER UR BALANS.
- Folk som ska påpeka allting hela tiden. Jag ser med mina egna ögon, du behöver inte säga att den röda färgen är ful. Jag ser.
- Mitt studiebidrag. 1050 fjuttiga kronor. Damn you, Reinfeld.

Nåväl, jag återkommer imorgon, nu måste jag verkligen sova. För på morgnarna letar jag efter första bästa vassa föremål att döda mig själv med. Jag.hatar.skolan.

Ha det så bra snyggingar,

lots of love
tink


May I have your attention please

Gokväll, eller ska jag säga godnatt? det är helt kol svart ute och det känns som natt vilket får mig att bli trött, arg,grinig,sur,deprimerad och allmänt skit tråkig. Hur kul är det att vakna kl 6 på morgonen då det är kol svart och sedan åka till skolan då det även är svart. Sen under skoldagen är det ljust men då är man ju inspärrad i de 8timmarna som man måste vara där. När man ska hem är det kol svart, när ska vi få uppleva ljus igen??? April? Ge oss sommar.

Jag tjata nyss på Tinky att vi skulle ut och ta oss en omgång. Alltså en promenad. Latmasken tvärvägra men med lite mer tjat ska jag nog få ut henne. Bara att jag fick upp henne i morse va ett mirakel så nu klarar jag nog av vad som helst.

Alldeles nyss kom jag hem ifrån ett härjans simpass med emsigirl, då t-girl var på ansiktsbehandling. En timmes ciiiirka nonstop träning tycker man borde ge resultat redan dagen efter men nä, man måste slita ihjäl sig minst en månad för att se att det har hjälpt typiskt nog. Sen imorgon är det styrketräning och spinning som gäller, vi är då för duktiga!



Som avslutning på detta kanske inte allt för roliga inlägg bjuder jag er alla på en
hejdundrades ögonorgasm.



nja, för snygg. grrr




Duger?



winkywoo



ps. I love you tinkibell

Sleep tight


Med denna supersöta bild säger jag godnatt, jag hade gärna stannat uppe och underhållt er men jag har en lång dag framför mig imorgon. Alldeles för lång.

Godnatt på er snyggingar

What part of - you dont understand? Ha?

Vet ni, kära läsare, vad som får mina nerver att vilja sprängas? När min käraste mor säger åt mig att inte vara uppe för länge. Helt jävla seriöst, tror hon själv att jag ens tänker överväga den tanken för att hon säger åt mig att inte vara uppe länge. I-DONT-CARE, och det vet hon. Ändå, varenda kväll får jag höra "var inte uppe för länge nu". Förlåt jag ska inte klaga, jag vet att det finns folk som lever under mycket värre familjeförhållande men ändå.

Förresten, hatar ni inte när folk säger "tänk på barnen i Afrika"? Okej, detta är ett känsligt område för Winky då hon alltid i alla lägen tänker på både barnen i afrika och tomtarna i argentina, men inte jag.  Jag tänker aldrig på dem. Jag försöker tänka på dem, men förbättras situationen för jag tänker det? Nä.. inte särskilt. Blir bara mer deprimerad över att jag aldrig någonsin ansträngt mig för att göra något åt alla dessa lidande barn i Afrika (och i andra stället på jorden för all del). Åh, nu ska jag inte leka med elden. Winky kommer defentivt läxa upp mig om hur lyckliga vi ska vara för vi har tak över huvudet, mat i magen och yada yada yada. Jag brukar oftast sluta lyssna efter 2 minuter och lägger in några "joo" och "mm, det är ju klart" så blir Winky så glad och belåten över sig själv. Im so sorry, hun. Du vet att jag älskar dig endå. För jag vet att du älskar mig.

Imorgon ska jag bjuda över Winky på pyjamasparty. För att visa mina otroliga uppskattning! Jag ska till och med göra lite negerbollsdeg (ja, jag säger neger and what are you going to do about it?) och ge henne en burk med iskall cola och sätta på heroes. Inte för vi kommer kolla, för vi kommer snacka hela natten lång och se ut som zombies (men lite snyggare), but hey? It's monday.  

Så vad gör ni ikväll? Tröst äter? Har sex? Tröstäter och har sex? Speak up för tusan. Man kan tro att varenda en läsare är förlamad och/eller rullstolsbunden. Är ni det? Bevisa motsatsen nu va.

Kiss (me) kiss (you) kiss (winky)
tinkelido




Killar kan dra dit pepparn' växer

Hejsan snyggingar, haft en bra helg? Det har vi iallafall ;)


Så anyway, nu är jag singel och på ett sätt glad. Jag kan bara älska mig själv i fred nu utan att känna skuldkänslor. Jag märker att ikväll lär raderna inte bli mycket intressantare. Mina ögon svider och det känns som de ska poppa ut när som helst och rulla bort i evighetens oändlighet. Det vill vi ju inte.

Förlåt att vi inte skrivit, jag kan garantera att det inte är på grund av alla "mogna" haters. Vi har varit busy med att sola och ha oss.

Kiss kiss kiss
Tinkyto

RSS 2.0